Ahojte pred par dnami som si cez mall.sk objednala hrnce, varila som v nich asi 2x a po umytí mi na jednom ostali fľaky a na druhom, sa mi ako keby odlupovalo dno, také,, dierky,,
Chcela by som ich vrátiť, uznajú mi reklamáciu?
@zara0201 áno.
ano aj si myslim ze od soli, ma sa dat az ked vodala zovrie
@tinaslukaskom ja som mala pri jednych hrncoch vyslovene napisane ze pridavat do varenia sol az ked je voda/jedlo v hrnci teple,inak urobi take flaky.
ale to ako pouzivaniu nevadi, neviem ci vyreklamuju
@tinaslukaskom Skús v ňom povariť vodu s octom, nechaj odstáť, fľaky by mohli zmiznúť.
@tinaslukaskom myslím,že to je normálne tie fľaky, je rozdiel,či sa ti to olupuje alebo ako píšeš je to len ako keby sa odlupovalo. Fľaky sa na nerezových hrncoch robia, mne raz povedali v obchode,že to nie je chyba.
To biele riadne vydrhni hubkou. To by malo ist bez problemov dole. To nie je olupovanie. Tiez niekedy take mam a to sol davam, ked voda vrie.
@tinaslukaskom po umyti v umyvacke?
toto nie je na reklamaciu. nemate tvrdu vodu? v kombinacii so solou ked sa vari voda to moze urobit take flaky.
skus nechat zovriet vodu s octom a na cistenie hrncov si kup napr. toto.
je to sice ze na mastnotu ale mne po tom hrnce ostavaju pekne leskle
Tie dierky su na reklamaciu, to tam nema byt. To duhove sfarbenie je len esteticka zalezitost, na funkcnost to vplyv nema
Diki baby... Skúsim to teda ešte vydrhnúť a uvidím... Inak vodu mame tvrdú to je pravda, 3 kávovary sa nám pokazili z vody, spravil sa vodný kameň a koniec kávovar v koši.
@tinaslukaskom presne toto sa mi stalo, hrnce boli z alzy, pobalila som, odniesla naspat, vratili mi peniaze
@inga93 takže mam vrátiť alebo reklamovať?
@tinaslukaskom tvoja situácia je iná, než bola v prípade inga93. Ty si objednávala cez mall.sk a nemôžeš navštíviť kamennú predajňu. Tovar môžeš odoslať len cez poštu, alebo packetu a bude sa jednať o reklamáciu. Tovar sa vracia len v nepoužitom stave, čiže v tvojom prípade sa jedná o reklamáciu, nie o vrátenie 🙂
@mirabelia jaj, no šak mohlo ma to napadnúť 🙂🫣 ďakujem
@tinaslukaskom a z vlastných skúseností si myslím, že ťa odbavia iba tým, že ti pošlú nové hrnce 🙂 ja som reklamovala rýchlovarnú kanvicu, tak mi poslali novú, opäť bola chybná a opäť mi poslali novú, ale neplatilo, že do tretice všetko dobré, čiže zjavne bola daná značka alebo daný model nekvalitný vo všeobecnosti 🙂 potom som sa na to vykašľala 🙂
@tinaslukaskom ak to stihas do 14 dni /ak sa nemylim/, tak vratit, aj bez udania dovodu, kupovala si online, mas na to pravo.. ak po lehote, tak reklamuj... a ja som ich odniesla na pobocku alzy v lehote 14 dni nie ako reklamaciu, ale ako vratenie, lebo to bolo jednoduchsie ako vratit kurierom, ale tiez som kupovala online
@inga93
Kupovala som ich, prišli mi pred 6 dňami takže stíham vrátiť, no uvidím. Dám vám vedieť ako som dopadla 🙂
@inga93 vrátiť môže len nepoužívaný tovar
@nikijezikova vlastna skusenost, jeden z hrncov som pouzila, komplet sadu som zabalila a vratila... a nie, nereklamovala som to
@nikijezikova to záleží od obchodných podmienok predajcu. Kupujúci má právo na bezdôvodné vrátenie tovaru do 14 dní od kúpi, pokiaľ nie je v obchodných podmienkach uvedené inak.
Dávala si soľ do vody pri varení?