Ahojte 🙂 beriem antikoncepciu uz tri roky koli tomu ze mi furt meskal menzes tak mi doktor nasadil..ale teraz by som ich chcela vysadit len sa bojim ze mi nebude chodit menzes a neskor sa chceme zacat snazit o babenko ale a gynekolog ma furt ujistuje ze nemam sa coho bat ze kludne ich mozem uzivat aj ked si myslim ze je to len a len chemia pre telo.. mozem si ju vysadit a ked mi nebude zas chodit menzes tak zase nasadit? ani sama neviem .. 😕
@amca1812 tento problem som mala v mladosti aj ja a uz nikdy by som HAK nebrala,po vysadeni mi doslova ,,spali" vajecniky,menzes som mala len s vyvolavackou,o probleme s tehu nehovoriac,po synovi som nic nebrala a s druhym babom nebol uz problem otehotniet.
Hak je hrozne zle pre telo.ten menzes mas tak ci onak vyvolany umelo a ked vysadis budes znova rozhadzana...
Kazdy lekar ti automaticky takmer na vsetko ponukne hak...
Je to dobry biznis a dobry pdpink...
Ja som to brala za cely zivot snad 3 mesiace ale ked sa mi ms aj tak neupravil vyhodila som to.
Brala som HAK asi 10 rokov a po vysadení som mala ukážkový cyklus každých 28 dni. Žiadne problémy, dokonca ani zhoršenie pleti, o ktorom mnohé baby píšu...
Riad sa podla toho co ti povedal gynekolog, ak ti nevadi, ze ostanes tehotna (mozes aj nemusis ostat) tak potom je to asi ok ked vysadis.....