Uzavrela som zmluvu v Orange, ale dnes som objavila paušál od Radosť

30. nov 2022

Ahojte, včera som uzavrela zmluvu v Orange na paušál. Uvádzajú, že je bez viazanosti, ešte nemám ani aktivovanú kartu. Teraz som narazila na paušál od Radosti. Pozerám, že dvojnásobne data za polovičnú cenu a sama som na seba nahnevaná, že som si túto ponuku ani len nepozrela. Ako to teraz riešiť? Zaplatiť zopár mesiacov paušál a tak riešiť opäť presun čísla? Ďakujem. Pekný deň.

ninka99865
30. nov 2022

V orange bez viazanosti? 😳 normlane by som zavolala do orangu že chcem hneď vypovedať zmluvu ale sú podmienky a ci je nejaká zmluvná pokuta

lejllamt
30. nov 2022

Mala by byť lehota 14 dní na odstúpenie od zmluvy....pozri to v papieroch čo ti dali alebo tam rovno choď, to bude najistejšie

mijo53
30. nov 2022

@ninka99865 áno aj ja mám paušal bez viazanosti

ninka99865
30. nov 2022

@mijo53 tak to sa konečne posunuli 🙈😃

nelca84
30. nov 2022

ak pojdes na radost, mozes pouzit moj kod na 50% zlavu z prvej faktury, tiez budem mat potom zlavu 🙂
VU6FQ82L
Inak radost odporucam vsetkymi desiatimi.

ibrunova
30. nov 2022

Mala by si mať pár dní na odstúpenie od zmluvy.

autor
30. nov 2022

Tak asi sa veľmi neposunuli. Je to s viazanosťou, je tam aj pokuta. Dokonca to čo pán ponúkol ako "darček", za výhodnejšiu cenu, vraj je to namiesto telefónu s viazanosťou na dva roky dokonca. Čo sa týka zmluvy tu poslali až dnes, keď sme tam prišli.

aalt
30. nov 2022

Len dufam "zbytocna" poznamka ... Najlepsi operator je ten, ktory pokryva oblast kde sa pravidelne pohybujes. V centre miest to nebyva problem, ale inde radsej vyskusat - opytat sa. Je to naozaj individualne. My sme od O2 (co je aj Radost) odisli, kedze sme nemali dobry signal v oblastiach kde sme ho potrebovali. To samozrejme plati pre vsetkych operatorov.

maranco
30. nov 2022

@lejllamt lehota na odstúpenie do 14 dní je iba ak uzatváraš zmluvu mimo trvalého predajného miesta, telefonicky, cez internet, na predajnej akcii, jarmočnom stánku a podobne.
To som riešil Telekom keď seniorka 70+ uzavrela po telefonáte nevýhodnú zmluvu s viazanosťou a priznala sa až keď mala doma zmluvu čo doniesol kurér.

maranco
30. nov 2022

@ibrunova na predajni nie je možnosť odstúpiť od zmluvy s viazanosťou bez pokuty
- na predajňu ideš dobrovoľne, nie pod nátlakom
- tam ti "všetko dôkladne vysvetlia" takže s plným vedomím podpisuješ zmluvu
- ak kupuješ tovar, môžeš si ho odskúšať, ohmatať, vidíš ho reálne nie len na fotkách
- vysvetlia ti všetky tvoje otázky
takže nie je dôvod si to neskôr rozmyslieť a odstúpiť od zmluvy
Preto keď je možnosť službu objednať cez internet, tak ju nepôjdem uzatvárať na predajňu

gomboca
4. dec 2022

Tá Radosť je ale len na RČ, chcela som na firmu, no je to bez faktúry a strháva priamo z karty. Platba vopred..

laila22
4. dec 2022

Z Orange sa nedostaneš ak máš už zmluvu... Mňa tak pekne ,,dostali,, pred dvoma rokmi a konečne je mesiac, kedy s nimi končím a vraciam sa do 02. Bola tam nejaká lehota, kuriér stratil papiere a už sa nedalo odstúpiť od zmluvy... Tiež mi volali potom z O2, že mi dajú paušál za 10€.. No Orange, slabý signál, neznášam tu spoločnosť uz len z princípu...

kk83
6. dec 2022

Skús si prepočítať cenu pokuty a cenu úspory a potom sa rozhodni, či pôjdeš do plusu v prípade, ak je pokuta skutočne reálna a nedá sa odstúpiť od zmluvy. My sme prešli do Radosti cela rodina (z orange) a sme spokojní všetci.

oldcountryroses
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
akinimodk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
samuel_g_7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
samuel_g_7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz