Uz asi stvrty den mam hnacku. Prve dva dni zltu neskor hnedu s ciernymi kuskami. Chyti ma to hlavne rano a este doobeda. Mam krce v bruchu. Uzivam nospu a hylak. Nospa mi pomoze prejde mi to sice dnes okolo 4 ma to chitilo 2x. Takze za cely den chodim asi 5 az 7x na velku.
K doktorovi sa nedostanem lebo ziadneho nemam a na pohotovost sa mi to nezda az take hrozne. Co byste mi radili? Pre istotu som dokupila smectu a cierne uhlie. Aj teraz citim taky tlak v konecniku. Uz som z toho popravde unavena stravu som nemenila ale cokolvek uz zjem hned automaticky hnackujem. To uz nemam jest?
@klarissa25 ale ja dietu mam
Nemáš psychické problémy? Niekedy bývajú takéto problémy aj keď je veľa stresu
a stravu mas aku? Mozno by bolo dobre ozaj den nejest, nech si creva oddychnu a daju dokopy...
Skus si kupit Endiex, dezinfikuje creva, na hnacku je podla mna lepsi ako Smecta.
Je daka viróza teraz môj muž mal tiež týždeň to trvalo bol aj u dr a kázala diétu len varené zemiaky a ryžu mohol jesť
Za mňa najlepšie na hnačku je imodium dáš si dve tablety a ak zase ti bude treba tak jednu , toto mám ja overené. Alebo ten endiex ale nám doma skôr zaberá imodium
Súhlasím s @mirka807 imodium je topka, môžeš si dať jeden už večer aby ťa nad ránom už nebudili kŕče a potom hneď ráno po zobudení. čím to je ťažko povedať, to by chcelo vyšetrenie, ak to bude pretrvávať určite treba ísť k lekárovi. Môže to byť len viróza, ale aj nejaká celiakia, ulcerózna kolitída, crohnova choroba, mohol ti prasknúť vriedik niekde v tráviacom trakte. Každopádne určite doporučujem držať šetriacu dietu dokým to neustúpi.
Mala by si mat svojho lekara.teda ak nezijes na Marse...pri dlhsietrvajucej hnacke al.ak je aj horucka treba vyter z konecnika a to sa da len cez lekara zabezpecit...a preventivne prehliadky tiez nie su pre vevericky.ale pre ľudi.
Ahoj, prosim čo ti vtedy zabralo na tú hnačku? Ďakujem.
Tak keď hnackujes treba diétu nie? A treba si nájsť doktora..