Už sa vám stalo, že vám niečo vyveštili a nakoniec sa stal presný opak?

13. apr 2022

Mám takú dilemu.Bola som si dať vyveštiť u dosť známeho veštca podla referencii, vidieť ho aj v Tv.Tak som zvedavá či sa to nakoniec aj naplni.Zaujimal ma jeden muž a váham či ho osloviť. Lenže mi bolo povedané že by z toho mohol byť len milenecký alebo kamarátsky vzťah.A že aj keby spolu dačo máme v kuse by sme sa len rozchádzali a zase dávali dokopy.Dosť ma teda odradil nemám už veru s nim chuť nič riešiť.Stalo sa vám že z veštby bol nakoniec presný opak?

soldi
13. apr 2022

Davala som si vestit parkrat. Nikdy som sa tym ale neriadila. Vzdy som si urobila podla seba. Pripadne som sla naschval proti vestbe. S odstupom casu vsak musim konstatovat ze sa vsetko splnilo

dzulli1980
13. apr 2022

Ja som si dala veštiť len zo zvedavosti ... brala som to s rezervou, nejak som to neriešila ... no fakt sa všetko, s minimálnymi odchýlkami, splnilo.

lenvam
13. apr 2022

Ja som si dala raz vyvestiť a absolútne nič sa nesplnilo 😁. Keď ma niečo trápi radšej sa opýtam mami ta robí numerologiu skôr ma zaujíma prečo sa to deje a nie co ma čaká

soldi
13. apr 2022

A na Tvojom mieste by som toho muza oslovila. Isto by som necuvla len preto, lebo mi to niekto vyvestil 🙂

autor
13. apr 2022

No ved toto že to ma nalanárila kamoška.Pretože ona u neho bola tiež sme sa z toho rehotali pretože ju vystrihal pred jedným chlapom a veru tiež sa postupne potom splnilo čo povedal.Dosť mi je to luto lebo on slobodny,ja tiež deti nemáme no škoda

autor
13. apr 2022

@soldi šak aj nad tým rozmyšlam že aj tak ho oslovim a ked si nabijem čumák tak nabijem😀 Normálne ma to ťahá za nim.Nechápem prečo

soldi
13. apr 2022

Alebo skus vestenie od niekoho dalsieho. A ked Ti vyvesti pravy opak, budes tam kde si bola aj predtym 😀

autor
13. apr 2022

@soldi toto som skušala ale z astrologie ešte pred tým ako som si dala u toho chlapa.A tam mi bolo povedané že ved môžte sa stretávať a uvidite kam to bude smerovať a ako sa to bude vyvijať😀 šak to má ona vedieť a nie ja.Ale aj tá mi povedala že hned neriešiť nejaké intimnosti ale isť na to postupne.A už som bola vybavená😀

mikadooo
13. apr 2022

Dala som si veštiť u kamoškinej veštice. Lebo ju hrozne vychvaľovala, aká je úžasná a ako všetko vychádza. Prišla som s presnými a konkrétnymi otázkami. Ani jednu odpoveď netrafila. Odvtedy som u žiadnej veštice nebola, načo. Ak sa ti niekto páči a chceš s ním niečo mať, opýtaj sa priamo jeho a nie veštice. Budeš to mať jednoduchšie, rýchlejšie a lacnejšie.

slovakboy
13. apr 2022

Nebudem tvrdiť že veštba sú vymysleniny pretože ak verí tomu čo hovorí aj veštec aj ty tak sa to tak najpravdepodobnejsie stane. Pretože veštec je citlivý a má dobré predtuchy a ty sa budeš podvedome riadiť tým čomu veríš. Laska je ale mocnejšia ako nejaká veštba. To by si si mala uvedomiť. Nie veštec ti veští budúcnosť ale ty si ju vyvešti. Ty si predstavuj čo by si chcela a pros o to a to sa ti stane. Teraz máš v hlávke len jednu myšlienku: veštec mi povedal že to nevyjde. No láska a tvoja dušička ti klope na srdiečko a hovorí: ja ho chcem pasuje mi nechcem veštbu hoci je pravdepodobná. Veštba sa dá zlomiť stačí len chcieť. Ty sa zaklínaj ako to chceš ty mat a neprijímaj zaklínadlá iných nad tebou. Ty si kompetentná rozhodovať sa o tvojom osude a nie veštec. On je múdry a šikovný aj kompetentný a veľa ľuďom pomohol. No on ti môže len povedať svoj názor a svoju víziu tvojho vzťahu. Ty si tá ktorá rozhodne. A ten dotyčný muž tiež. No hlavne ty. Choď do toho. O lásku sa oplatí bojovať.

autor
13. apr 2022

@slovakboy Toto ste krásne napisal🙂

annadan
14. apr 2022

ako priznám sa veštiť som si nedávala, ale možno by som to raz chcela vyskúšať, kde zháňate veštice? 🙂

autor
14. apr 2022

@annadan na internete nájdete kontakty.Ak máte trebárs tv8 tam chodia tí znamejši veštiť tak oni majú potom svoje stránky a kontakty bežne na internete.Alebo potom z počutia od známych.

kvetinka75
14. apr 2022

astrolog nie je veštec.

autor
14. apr 2022

@kvetinka75 to nie je ale zo synastrie a kompozitu sa dá toho dosť vyčitať.

kvetinka75
14. apr 2022

ale nie čo a ako skončí. A hlavne nie na xx rokov dopredu. Raz jedna veštkyňa na nete vysvetľovala, prečo nevedia predpovedať určité veci a čísla v športke. Neviem to presne interpretovať ale malo to logiku. Možno to niekde na nete nájdeš. Ja si už nepamätám kde to bolo. Udalosti sa stále menia. Stačí že niečo sa zmení a zmení sa aj tvoj smer. mám jednu kámošku. Tá toho vie dosť. Ale nikdy nehovorí veci na mesiace dopredu. Alebo tam ani nič nevidí. A po pár týždňoch to tam je. Tým že sa menia okolnosti, aj niekto druhý ti môže zasiahnuť do rozhodnutia osudu. No neviem to tak vysvetliť.

maialeo
30. dec 2022

@kvetinka75 melieš z cesty 😀 Ja robím astrológiu 30 rokov... a predstav si, celý starý Egypt je postavený na astrológii... To, že tvoja kamoška v horoskope nevidí nič znamená, že nič nevie. V horoskope máš úplne všetko... dokonca aj svoju smrť. Len sa to treba naučiť a rozumieť tomu. Robím každoročne horoskopy pre X významných ľudí... od hercov cez politikov a pod... možno si nikdy profesionálny výklad nevidela... a tvoja kamoška evidentne tiež nie.
To, čo opisuješ v závere svojho príspevku sa volá tranzit. A neexistuje, aby tam nevidela teraz niečo a o mesiac ano. Dnes máš X programov ktoré ti to vypočítajú... hold, prečítať ti výklad ale vie len astrológ. A to sa bavím o astrológii, ktorá používa nielen slovné spojenie baran, býk, blíženec... a podobne.

maialeo
30. dec 2022

A načo si k nemu išla keď si nakoniec zhnusená? Veď si chcela výklad, on ti ho urobil a tebe sa záver nepáči tak preto je to zlý astrológ? V tvojom a jeho horoskope sú vzájomné konštelácie, ktoré tam medzi vami stále sú. Počas spoločného života na tie konštelácie vytvárajú tranzitujúce objekty /planéty, stálice a pod../ nejaký aspekt a ten ti to zvýrazňuje. Čiže tam pravdepodobne videl takúto konšteláciu a preto by ste sa stále schádzali a rozchádzali. Predstav si tvoju venušu, jeho mars... máte to v super trigone a na jeho mars sadne tranzitom pluto. A nedajbože mu tam bude tranzitovať dva roky hore dole, ak tam bude retrográdny. /Aktuálne toto majú všetky kozorožce narodené na konci tretej dekády/ To tranzitujúce pluto mu bude robiť v jeho živote cirkus a keďže ty si na neho napojená venušou v trigone, budeš to vnímať cez túto konšteláciu. Preto sú pri výbere partnera dôležité niektoré postavenia horoskopu. Kukni na stranku astrology.sk, tam máme celkom prijateľne opísané konštelácie... samotný horoskop si vypočítaj napr. na najdise.cz /tam sú tiež výklady/. Upozorňujem, že nikde na nete nenájdeš opis viacerých konštelácií naraz... preto je dôležité mať vypracovaný horoskop a prečítaný odborníkom.

kvetinka75
1. jan 2023

@maialeo z cesty.hovoris ty. Ja som pisala o vesteni a.nie o astrologii. To su dve odlisne veci.

maialeo
3. jan 2023

@kvetinka75 vidím tak či tak, že v tom máš hokej

kvetinka75
3. jan 2023

@maialeo ako povies