Ahojte inzerujem tu veci pre deti min tyz vo stvrtok som poslala obycaj. post. tricka na adresu peniaze som dostala na ucet pani chcela zaslat obycajne dodnes balik nedostala uz to bude tyzden.Kamaratka mi dnes ale povedala ze jej sa to stalo tiez peniaze klientke vratila ale kde mam istotu ze ona balicek nema a ja jej vratim tiez peniaze.
pre toto posielam veci len doporučene,ak chcú obyčajne,tak len na vlastné riziko.tu sa už musíš rozhodnúť sama,ako budeš postupovať,či vrátiš peniaze a budeš stratová,alebo nevrátiš
@ninkamandarinka napíš sem, kočky ti poradia😉
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/mam-problem-s-obchodom-v-bazari-ako-to-mam-riesit/
No som v soku lebo som posielala aj obycajne aj na dobierku a citim sa hrozne
ahoj ano dvakrát sa mi to stalo. ja som kupovala a žiadala som poštovné obyčajne na moju zodovednosť. no a balíčky sa nejako záhadne stratili. dvakrát sa mi to stalo. takže ja som zaplatila a nič nedostala ale moja chyba to bola, lebo som chcela obyčajne. ale ked pani od teba žiadala obyč. poštovné, tak si jej mala povedať, že je to na jej zodpovednosť a teda by si jej nevracala peniažky. Podľa mna si jej nemala vracať ked ona žiadala obyčajne alebo len polovičku.