Už len jeden bod ku všetkým medailám

katka__2
6. jan 2022

Ahojte zienky,

vsetky vase diskusie si citam uz velmi dlho, no az teraz som sa rozhodla zalozit si ucet. Mam na vas taku, mozno mierne chulostivu otazocku.

S manzelom mame vyborny a vynikajuci vztah. Vsetko nam klape do poslednej bodky. Vie sa postarat o deti, zahradu, dom. Dokaze spravit vsetko. Je sikovny, mily a mam ho velmi velmi rada. Ozaj by som ho nevymenila nikdy za nic na svete.

Co sa tyka sexu, je to rovnake. Vyborne, milujem to. Od zaciatku sme si sadli a hned od prych pokusov to bolo vynikajuce. Milujem klitoralny orgazmus. Verte ci nie analny sex je vynikajuci a orgazmus sa s tym klitoralnym neda porovnat, proste fantazia. Partner to nikdy neziadal, chcela som to ja a ujalo sa. Radi skusame nove veci, hracky, polohy, ine miesto. Samozrejme vsetko ako nam len nase deti dovolia. Avsak mam jednu metu, ktoru som nedosiahla. Vaginalny orgazmus. Sex mame vazne super, plny vasne a emocii, vzdy sa na to nesmierne tesim ked ma parkrat za vecer poriadne pretrasie 😅, no chcela by som to skusit aj ten oslavovany, vaginalny. Ako to mate vy? Dari sa vam to ? Nejake rady?

Vsetky pekny vecer ☺️

tenerifka
6. jan 2022

@katka__2 joj moja, a to si si zakladala/zakladal profil na MK len kvoli tomu? A teraz sedis pred pc s junakom v ruke a cakas, ci ta nejaky komentar vzrusi? Je mi luto, hetero zena nema z analneho sexu crevny orgazmus, pises pi...oviny

littlefiona
6. jan 2022

@tenerifka tiež ma to pobavilo, že cez prdel sa urobiť🤦‍♀️ asi jedine, keď si pritom dráždi klitoris a potom je to logicky klitoriálny orgazmus.

tenerifka
6. jan 2022

@littlefiona je to uchyl