Mám už 8 mesiacov vyrážku na nose bolo to akné a teraz tam stále je,bojím sa či to nie je niečo vážne?
Fasa presne toho sa bojim
Možno trošku,to bola akné ale stále tam je
To čo je? Nebezpečne?
Foto
Dúfam len zapálené akne
@lily14 preboha ziveho,niekto ti tu nieco napise a ani to nevidel a uz ma zaver,prosim ta nestresuj a ujaz to dr a necitaj chujoviny na konovi. Nie ze budes teraz googlit urcene konikovske diagnozy😉normalne to ukaz kompetentnym
@maciatkolulu veď to len ma vylakali
@lily14 nevidim velmi na foto,takze ti neviem povedat.treba to iba vyoperovat,vcas,kedze to je aj na nose.je to v podstate ako rakovina,nemusi byt zhubne.ale ak je to fakt ten bazaliom,bude sa robit stale a na inych miestach.ale zase 8mesiacov je dlho,ten rastie ovela rychlejsie,takze to vobec nemusi byt to.chod na kozne preistotu.
To*
@maciatkolulu ale prosim Ta, nikto ju tu nestrasil, napisali sme, ze ukazat k dr, prinajhorsom sa to bude musiet vyoperovat. ake strasenie?
radsej s tym zbehni k dobremu koznemu, minule bol clanok v casopise (plus 7 dni )presne o tomto, ze to je nejaky typ tumoru, ze liecba je pomerne jednoducha a rychla (vyoperovat), len sa musi prist vcas. nezvacsuje sa pomalicky?
@lily14