Utratenie psíka u veterinára

25. jún 2021

Ahojte,
chcem sa spýtať keď dáte uspat chorého psíka u veterinára dovolia vám ho zobrať domov? Chceme ho pochovať u nás v záhrade.

aniele
25. jún 2021

U nás sa vždy opýta, či berieme, alebo necháme u nich.

maminkadeticiek
25. jún 2021

Ano mozete si ho samozrejme vziat domov.

bloger
25. jún 2021

mali by dovoliť veľmi ma to mrzí chudák psík

autor
25. jún 2021

@aniele mozem sa spytat ked mu daju injekciu ako rychlo zaspi?

zania
25. jún 2021

Ja som sa s veterinarom dohodla a prisiel uspat k nam domov, v jeho pelisku..

janca704
25. jún 2021

Ano, na veterine ho "uspali" a my sme si ho zabaleneho odniesli domov na zahradu.
Oni mu najskor daju taky oblbovak, aby nevnimal - to funguje okamzite a potom mu pichnu tu "druhu" a to je chvilka, kzm mu dotlcie srdiecko...😢

83lenka83
25. jún 2021

Minuly rok sme to podsupili ☹, daju mu prvu injekciu a zaspí, zaspal mi na rukach, potom ma dr poslala von a dala mu druhu injekciu, ked mu dobilo srdiecko tak som si ho v deke vzala domov. Povedala mi, ze minimalne pol metra do zeme a vyvapnit jamu. Drž sa ☹

autor
25. jún 2021

@janca704 to znamena ze on zaspi okamzite po tej prvej injekcii?

saraxyz
25. jún 2021

U nás dal uspávačku a potom tu druhú. Ja som nebola schopná byť pri tom. Bola moja mama s dcérou. Zaspal mame v náručí. Dr. po niekoľkých minútach prišiel skontrolovať srdce a potom prišli s ním domov.

misulka22
25. jún 2021

Dostane dve injekcie.prva je anestetikum.takze zaspi a neciti bolest.mna nechali estw sa rozlucit.potom je druha injekcia ta uz zastavi srdce trva to chvilku tak do minuty.psika si mozes zobrat domov oni sa ra opytaju ci si ho chces zobrat alebo to maju riesit oni

janca704
25. jún 2021

nie, zije, ale nevnima. Nasmu som klacala pri hlave a zrazu mu prestali sa pohybovat oci, len pozeral na jedno miesto, nevnimal, ale dychal...dalsia injekcia mu zastavila srdce uz a dodychal...

77daniela77
25. jún 2021

Aj my sme dali fenku uspat doma.Asi trikrat sa nadychla a bolo po....bola som pri nej.Pochovana v zahrade......😥

emma323
25. jún 2021

možem sa opýtat prečo?

janedoe
25. jún 2021

My sme sa dohodli a veterinarom, ze buduci tyzden dojde k nam 😕

autor
25. jún 2021

@misulka22
prosim vas je normalne ze mu tecie krv z nufacika? Dali sme ho uspat a ked ame prisli domov tak som si vsimla ze mu stale tecie krv z nufacika.

77daniela77
25. jún 2021

Ked nedycha a nebije mu❤️ tak je vsetko ok.

misulka22
25. jún 2021

Urcite veterinar skontroloval cinnost srdca.po smrti sa uvolnuju vsetky svaly,zvierace atd takze ano moze chvilu este krvacat atd...