Ahojte maminky,chcem sa spytat,cim by ste si spravili radost,keby ste mali pre seba 30€len pre seba.Kupunete oblecko,kozmetiku ,alebo knihu?len tak ma to zaujima,nemam ziaden zamer
cudna otazka. tak asi to, co prave potrebujes/chces, nie?
Cokolvek na co by som mala aktualne naladu. Niekedy kniha, niekedy kozmetika, masaz, nechty....
Osobne by som si zašla asi ku kaderníčke. Na to ja mám v poslednej dobe málo času a tam si viem celkom oddýchnuť a mám rada, ak sa mi niekto hrá s vlasmi 🙂
Kozmeticka určite
1. 30 e na radosť je dosť málo....
2. oblečenie, kaderníčka....
Obed, kávička a koláčik
@maminkajanka84 masaz alebo kozmetika, myslim osetrenie, nie ruze a tak.
To je rozne a zaviselo by to od toho, co by som momentalne potrebovala alebo chcela, napr. minuly tyzden som si presne za tych 30 eur kupila tenisky Tommy Hilfiger 🙂
Sperk napr. Typu pandora, stirborne nausnicky, peknu handmade kabelku,..
ja kupujem klbká, háčiky, ihlice, polotovary na handmade tvorbu, mňa vedia podobné maličkosti veľmi potešiť ^_^
Ja som za svojich meninovych 30 eur objednala knizky mne aj synovi
Jedlo 😆 len by to bolo tazke rozhodovanie, na co konkretne mam najvacsiu chut
Masaz..pre mna najlepsie minute peniaze 🙂
U mna jednoznacne by tie peniaze sli do knihy alebo do masaze, to su dve veci pri ktorych si viem fakt, ze oddychnut 🙂
odložila či už na dovolenku alebo na väčšiu radosť
@maminkajanka84 závisí od aktuálnej potreby alebo nálady..Ale keďže oblečenia a kabeliek mám na rozdávanie, tak asi kozmetiku spolu s masážou☺️Alebo nejaký den vo wellness, kde by som bola sama ☺️
Ja by som ich hned neminula,ale pockala a urcite by prisla situacia ze by som si povedala,ta na toto ich miniem.....mozno parfem,mozno nejaka ňamka,krem.....
Já si šetřím na fotoknihy, mám ráda ty od fotolabu a ty jsou celkem drahé, tak mám vždycky radost, když si můžu nějakou nechat vytisknout, miluju fotky🙂..
@maminkajanka84 30€ mesačne ? Máme na mysli ?
@maminkajanka84 zaplatila by som pani na upratovanie. A sla na bicykel.
Ja si momentalne idem kupit stojan na kvety, ale stoji 60.
@maminkajanka84 masaz, kozmeticka
@maminkajanka84 jednoznacne thajska masaz.zachvilu budem mat narodky a zazelam si poukazku
Kozmetika 😉
Nič, na seba kupujem len ak sa to už na mne rozpadne 🤣 asi by som to odložila a potom kúpila niečo väčšie keď bude treba
knihy 🙂
U mna je to klasika zakazdym investovat :D ...nechty si viem aj sama ostrihat a nalakovat, to iste aj vlasy mat k svetu a masaz? to je tak jednorazovy zazitok...radsej 1x investujem a potom si doprajem x/xx nasobne ako vzdy 🙂
Kniha alebo dobre jedlo v restike
@maminkajanka84 masaz ♥️♥️♥️