Ahojte, myslite že naozaj tí ľudia nevedia o čo sa jedná? Mne tam nejak nesedí to, ze vždy tam hovoria svoje životne príbehy, ja by som to len tak cudziemu človeku nehovorila 🤔.
Určite vedeli, však tam je aj štáb počas nakrúcania - minimálne kameraman. Jedná sa o reality show a nie realitu.
@mamina0078 veď im hovoria prečo ich natáčajú...
Nie všetci sú hneď otvorení ľudia každý má inú povahu, ale mne tiež v práci ľudia povedia dosť súkromné veci aj v prvý deň.
Ja to rada pozerám človek aspoň vie kto, ako pracuje čo je jeho pracovnou náplňou a možno si potom viac váži tú svoju🙂
Iba reality show, všetci o tom vedia.
keby prizmurim obe oci, tak by sa tomu dalo veeeelmi malo verit do chvile, kym si ten "sef" zavola zamestnancov k sebe do firmy, resp. na riaditelstvo - ako tam vysvetli tie kamery? tie kamery vo vyrobe, resp. na zaciatku, mozno by niekto spapal, ze sa nataca volajaky dokument...ale na "koberceku", tomu by uz snad ani dieta neuverilo, ze to je realita - takze podla mna je to jednoznacne zahrane divadielko
tak je pravda, ze oni tym zamestnancom povedia ze tocia to pre take a take ucely, ale ci je to fakt pravda, to tazko povedat. lebo tiez ked som si pri inych show myslela ze je to nieco necakane, isli podla scenara.
@michaela_murinova presne tak vystihla si to 👍
Reality show.. Vedia o tom dopredu, podobne ako Farma, Svadba snov a podobne.. Maju určitý scenár a podľa toho idú..
Ale ved zamestnanci musia vopred suhlasit s natacanim aj "scenarom" - napr dokument o nezamestnanych, zaucite brigadnika, poviete svoj zivotny pribeh.
Schvslne su vybrati zamestnanci ktori maju v zivote nieco "lakave" = vacsinou tragicke = zaujimave pre telku 😖
ved aj teraz napriklad bez servitky, uputavky ze prihlas sa a mas 1000ku vo vrecku a vyhra je 500 eur. tak uz len za tu ucast sa to celkom oplati a myslim si ze pri tom ako sa tam stale hadaju maju nejaky scenar aby to bolo pre divaka zaujimave.
Je to isto ,,len,, show. Neverím,že je to real ani trochu