Vedeli by ste mi niekto odporučiť akú ústnu vodu pre psa? Alebo niečo také proti zápachu z úst? Dentálne tyčinky nefungujú ani žiadne také pretože to nechcu hrýzť ale hneď to hltaju... A zuby by si čistiť nenechali
Ak mu pachne z ust,treba navstivit veterinara,moze to byt zdravotny problem, travenie,pokazene zuby...
A co sposobuje zapach? Ak ma psik zubny kamen, treba zvazit jeho odstranenie. Zapach ale moze byt sposobeny aj traviacimi problemami.
chod k veterinarovi.Mozno ma psik pokazene zuby a bude treba trhat,alebo ma zubny kamen a to ho uspia a vytrhaju,vycistia.Moze mat zaludocny problem,darmo ho budes pchat sprejmi,vodickami
Úplný súhlas s
@maca1984
Je taky prášok, sú to myslím morské riasy a vlastne ak to pridávajte do jedla tak to čistí kameň aj zápach z úst. Nášmu psíkov pomohlo tak skúste
Psom by sa mali zuby umývať presne ako ľudom. Existujú zubné pasty aj zubné kefky špeciálne určené pre psov. Hlavne u starších psov sa zvykne na zuboch usadzovať zubny kameň a to je potrebné odstraniť ultrazvukom u veterinára.
A na tie zuby by som dala pozor,lebo mozu tam mat hnis,mozu mat zapal a nakoniec u veterinara zaplatis za liecbu,plus zuby.
musis riesit pricinu - zuby, travenie, psika to aj boli, ked ho neliecis, tyras ho