Ústna sprcha Lidl

1mina
23. nov 2022

Prosim Vas chcela som objednat na Vianoce tuto ustnu sprchu z lidla, mate niekto skusenosti ci je fajn ? Ste spokojny ?

joesvk
23. nov 2022

@1mina Mám presne túto. Som veľmi spokojná . Netreba často nabíjať a dlho vydrží.

minenkas
23. nov 2022

@1mina mám ju aj ja a som tak isto spokojná mala som aj Philips a tá mi vydržala asi rok túto mám druhý ,netreba často nabíjať,pekné vyčistí,prúd vody sa dá nastaviť a cena je veľmi dobrá

1mina
autor
23. nov 2022

@minenkas
@joesvk dakujem potesili ste ma rovno ju dnes objednam 🙂 . Aj vam to staci namiesto medzibnych kefiek uplne ze ? My sa s muzom sice snazime ich pouzivam, ale je to s nimi tazsie, ja nato.kolkokrat nemam trpezlivost tak pouzijem len nit

joesvk
23. nov 2022

@1mina Presne-na medzizubné priestory je to najlepšia náhrada a je šetrnejšie než kefky.

1mina
autor
23. nov 2022

@joesvk super uz sa na nu teda tesim, neznasam tie medzizubne 🙈

minenkas
23. nov 2022

@1mina nie ,nenahradí to medzizubnu kefku

minenkas
23. nov 2022

@1mina teda ja musím používať aj kefky,ale ja mám strojček

1mina
autor
23. nov 2022

@minenkas aha no tam som zvedava uvidime. My atrojcek nemame, a zas.mi to pride lepsie ako iba nit pouzivat (kedze medzi niektore zuby fakt neznasam sa morit s timi kefkami). Pripadne nitou a docistim ustnou sprchou to by snad bolo ok

neonatolog
22. jan 2023

Dobrý deň, prosím Vás kúpila som si tiež v lidl ustnú sprchu a teraz sa vybila a dala som ju do elektriny na ten stojan a nič sa nenabila, je nato nejaký postup alebo je pokazená? Vďaka za rady