Úspešný blog

monikamichal6
9. dec 2015

Ahojte kočky, veľmi by ma zaujímalo, ak by ste mi napísali či sledujete nejaký blog, ak áno prečo a čím vás inšpiruje, prípadne čo by mali príspevky obsahovať. Teraz myslím, také tie všeobecné blogy o živote, príbehy z reality, tipy, návody na cestovanie, nakupovanie a podobne. Ďakujem vopred za odpovede 😉

acer11
9. dec 2015

sa mi zdá,že už je preblogováno.... 😀

monikamichal6
autor
10. dec 2015

@acer11 Myslíš že je to už prežitok?

natalym
10. dec 2015

Niektoré sú zaujímavé, sem tam čítam. Ale niekedy si myslím, že niektorí by sa mali venovať zmysluplnejšej činnosti. Píšu nezmysly, nevedia písať, atď.

alaguema
10. dec 2015

@monikamichal6 určite to nie je prežitok, ale treba to vedieť. Ja občas sledujem beauty blogy kvôli recenziám na produkty. O tom, či budem blog čítať, rozhoduje kvalita fotiek a dizajn stránky. Ak je to preplácané, nekvalitné a fotky podivné, tak nečítam, zatváram.

acer11
10. dec 2015

@monikamichal6 ani nie prežitok,ale všetkého veľa škodí...

monikamichal6
autor
10. dec 2015

@alaguema takže ak máš nejaké načítané, kukneš môj, ak máš chvíľku čas 😉 len chcem vedieť názor, ale pravdu. ber prosím na vedomie, že len začínam a učím sa, vopred ti ďakujem

monikamichal6
autor
10. dec 2015

@natalym a čo ťa zaujme viac, keď sú to nejaké všeobecné témy alebo skorej príbehy zo života človeka, ktorý blog píše 🙂

monikamichal6
autor
10. dec 2015

@acer11 takže myslíš, že je blogov veľa a asi nie veľmi kvalitných...ak áno, tak v tom s tebou súhlasím, rozbieham svoj a chcela by som mať kvalitný obsah, tak preto sa informujem u vás holky, čo už máte čo to nakukané

bubelko
10. dec 2015

@monikamichal6 no mam jeden, ktory sa mi paci. pise ho kamoska - su tam fotky, recepty. je taky zo zivota... ale necitam ho pravidelne, len obcas. sem tam preletim prispevky na temu politika, kultura ci vtipne alebo ironicke prispevky o materstve...

monikamichal6
autor
10. dec 2015

@bubelko daj tip

monikamichal6
autor
10. dec 2015
bubelko
10. dec 2015

@monikamichal6 vola sa certikoviny, ale nie je volne pristupny myslim.

monikamichal6
autor
10. dec 2015

@bubelko no parádny , aj mne sa páči, vieš rozbieham vlastný blog a chcem aby to bolo o mne, ale zároveň aby to malo dobrú formu, obsah a aby to bolo blízke čitateľom 😉

alaguema
10. dec 2015

@monikamichal6 zbežne som pozrela...No, ja neviem. Môj názor na takýto blog asi nebude mať váhu, pretože práve tento druh blogov ja nečítam. Ako som písala v komentári hore, čítam blogy len kvôli recenziám na produkty. Takže čiste z praktického hľadiska. Nie preto, že by ma písané slovo nezaujímalo, práve naopak som knižný a čitateľský maniak, ale tých blogov je proste už toľko, že ak sa mám prehrýzať cez kopec textu, aby som našla niečo zaujímavé, tak to si naozaj radšej vezmem knihu. Ak tvoje zážitky, alebo tvoja osoba nie je niečim naozaj zaujímavá, originálna, alebo nemáš fakt vtipný a trefný štýl písania, tak musíš porozmýšľať nad tým, čím zaujmeš potencionálneho sledovateľa. Neviem...fakt dobré fotky, alebo proste niečo, čo bude iné, ako tisíce podobných blogov na webe. Držím palce 🙂

acer11
10. dec 2015

@alaguema súhlas

monikamichal6
autor
10. dec 2015

@alaguema ďakujem za úprimnosť

natalym
10. dec 2015

@monikamichal6 Také postrehy zo života, príbehy a pod.

nyusika
10. dec 2015

ked mas chut pisat, tak pis...ale nie verejne, pokial nemas o com verejne pisat.
"milujem" blogy typu "zobudila som sa strapata, sla som sa vycikat - teraz foto z toalety- potom som sa umyla, zamyslela a preto vam pisem"

ja to mam tak, ako @alaguema, sledujem len take blogy, z ktorych je nejaky prakticky osoh - informacie, recepty (ale nie take tie, co sa hraju na umenie a o pecenom kurati napisu osem clankov), recenzie...a nema ziaden konkretny, co sledujem pravidelne.

co ma ale naozaj vytaca...no, nevytaca, skor irituje, su modne blogy typu "dnes mam na sebe"...prekrizene nohym, smutny pohlad do zeme, vlasy do tvare...cica oblecena do smejdov z aliexpressu, ale blog musi byt

monikamichal6
autor
10. dec 2015

@nyusika dakujem ti za prispevok a ak by si mala cas, uprimne co povies na moje pokusy? vopred diky a prijimam aj kritiku samozrejme 😉 http://monyways.blogspot.sk/

monikamichal6
autor
10. dec 2015

@natalym ok, tak skús skritizovať, ak máš chvíľku času a nebude ťa to veľmi nudiť, ďakujeeem 😀
http://monyways.blogspot.sk/search/label/TRAVEL

nyusika
10. dec 2015

@monikamichal6 nebudem kritizovat 🙂
ale...ja neviem, nie je to moj "salok kavy", ako rolincova vravi.
ja akosi nedokazem prekusnut toto samozprezentovanie sa na verejnim fore, sukromne fotografie, pustanie si uplne cudzich do sukromia...
pokial by tam boli vyslovene clanky a informacie o trebars Krakove, beriem - ale cisto fakty, rady, typy, postrehy - bez osobnych fotografii.

monikamichal6
autor
10. dec 2015

@nyusika ok, vďaka za názor 😉

natalym
10. dec 2015

@monikamichal6 Pozriem.