Úschova vecí vo vákuových vreciach

waitinka7
9. jún 2015

Ahojte dievčatá,
chcem sa Vás opýtať, či niektorá z Vás drží veci-oblečenie vo vákuových veciach, a ak áno, či tie vecičky z toho nie sú potom moc pokrčené? Mne sa toho už doma veľa hromadí a vidím to tak, že vákuové vrecia si kvôli šetreniu priestoru v skrini zakúpim i ja.

seahorse27
9. jún 2015

@waitinka7 Su pokrcene, ale v pohode sa daju vyzehlit, nic hrozne to nie je. Urcite tam ale nedavaj nejake hrube bundy, ktore sa nedaju zehlit...

waitinka7
autor
9. jún 2015

@seahorse27 no vidís, a ja som chcela dat hlavne bundy a také veci, lebo tie berú najviac miesta....takze neodporúčas?

seahorse27
9. jún 2015

@waitinka7 zalezi od toho, aky je to material...ja davam normalne take bezne vatovane vetrovky, po case sa to vystrie...len to treba vybrat z toho vreca trochu skor a zavesit na vesiak. Myslela som skor take "kabatove" materialy, ktore sa same nevystru a nedaju sa ani bohvieako vyzehlit...Ja si neviem predstavit, kde by som vsetky tie veci drzala, keby som nemala tieto vrecia, ja som s nimi velmi spokojna...

eeffka
9. jún 2015

@waitinka7 mam to roky, nekrci sa to nejak extra, vyberies nechas vytriast a je to v pohode, odporucam vsetkymi 20timi 🙂

ivett1
9. jún 2015

@waitinka7 súhlas s @eeffka aj ja takto skladujem všetko možné ...aj bundy a deťom zimné overaly a v pohode ... len to pri uskladňovaní musíš pekne naskladať a povystierať, zmierniš pokrčenie😉 a určite odporúčam🙂

leanice
14. dec 2015

@seahorse27 @eeffka @ivett1 Baby a prezradíte prosím aké vrecia máte? Nejaké značky alebo odkiaľ ste kúpili? Sú kvalitne? Nespúšťajú po čase? Dakujem.

kojanusa
14. dec 2015
Používateľ kojanusa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kojanusa.

zimne bundy by som do nich asi nedavala, ja vacsinou len nejake tricka, mikiny 🙂

sardinka335
14. dec 2015

@leanice ja mam obyčajne z Ikea za tuším 4 eura a mam tam aj bundy aj hocičo...a v pohode. Su to normálen vrecia, pokial to neplanuješ mať niekde vo vlhkej hnusnej pivnici tak stačia aj take a aj take vydržia kedze neprepustia vlhkosť - nič im nechyba a ine platiš hlavne za značku.
Ked tam veci pekne zložíš tak nemusíš ani zehliť.

eeffka
14. dec 2015

@leanice ahoj ja uplne no name od cinana, jemne to vzduch prepusti tak po roku, na to ze ich pouzivam uz 7rok tie iste to bola asi nejlepsia investicia.
Mam to pod postelami v byte takze nejaku vlhkost resp velke znecistenie neriesim

seahorse27
14. dec 2015

@leanice Ja si uz nepamatam znacku, objednavala som to odniekial z netu. Obcas sa stane, ze vyfucia, treba to dobre uzavriet.

leanice
14. dec 2015

@sardinka335 v ikea som to nenašla, prešla som všetky úložné priestory a možnosti a nič.., volá sa to tam nejak inak, nevieš?

sardinka335
14. dec 2015

@leanice V Ikea - neviem od kial si ale v BA - Avion to maju tam ako su zehliace dosky, potahy na zehliace dosky, koliky, sušiče - take tie stojanove...

leanice
14. dec 2015

@sardinka335 Dobre, pozriem to tam, ďakujem. 🙂

ivett1
14. dec 2015

@leanice ja mám nejaké z jysku a nejaké z ikea ...

leanice
14. dec 2015

@ivett1 Kuknem aj jysk, vdaka. A ako si s nimi spokojná?

ivett1
14. dec 2015

@leanice celkom fajn, roztrhala som len jedno😀 napchala som tam priveľa vecí ... 🙂