Ahojte dievčatá,
chcem sa Vás opýtať, či niektorá z Vás drží veci-oblečenie vo vákuových veciach, a ak áno, či tie vecičky z toho nie sú potom moc pokrčené? Mne sa toho už doma veľa hromadí a vidím to tak, že vákuové vrecia si kvôli šetreniu priestoru v skrini zakúpim i ja.
@seahorse27 no vidís, a ja som chcela dat hlavne bundy a také veci, lebo tie berú najviac miesta....takze neodporúčas?
@waitinka7 zalezi od toho, aky je to material...ja davam normalne take bezne vatovane vetrovky, po case sa to vystrie...len to treba vybrat z toho vreca trochu skor a zavesit na vesiak. Myslela som skor take "kabatove" materialy, ktore sa same nevystru a nedaju sa ani bohvieako vyzehlit...Ja si neviem predstavit, kde by som vsetky tie veci drzala, keby som nemala tieto vrecia, ja som s nimi velmi spokojna...
@seahorse27 @eeffka @ivett1 Baby a prezradíte prosím aké vrecia máte? Nejaké značky alebo odkiaľ ste kúpili? Sú kvalitne? Nespúšťajú po čase? Dakujem.
zimne bundy by som do nich asi nedavala, ja vacsinou len nejake tricka, mikiny 🙂
@leanice ja mam obyčajne z Ikea za tuším 4 eura a mam tam aj bundy aj hocičo...a v pohode. Su to normálen vrecia, pokial to neplanuješ mať niekde vo vlhkej hnusnej pivnici tak stačia aj take a aj take vydržia kedze neprepustia vlhkosť - nič im nechyba a ine platiš hlavne za značku.
Ked tam veci pekne zložíš tak nemusíš ani zehliť.
@leanice Ja si uz nepamatam znacku, objednavala som to odniekial z netu. Obcas sa stane, ze vyfucia, treba to dobre uzavriet.
@sardinka335 v ikea som to nenašla, prešla som všetky úložné priestory a možnosti a nič.., volá sa to tam nejak inak, nevieš?
@leanice V Ikea - neviem od kial si ale v BA - Avion to maju tam ako su zehliace dosky, potahy na zehliace dosky, koliky, sušiče - take tie stojanove...
@sardinka335 Dobre, pozriem to tam, ďakujem. 🙂
@waitinka7 Su pokrcene, ale v pohode sa daju vyzehlit, nic hrozne to nie je. Urcite tam ale nedavaj nejake hrube bundy, ktore sa nedaju zehlit...