Dobrý den, objednala som tento USB kľúč z Aliexpresu, v mobile funguje bez problémov ale keď ho dám do televízoru tak mi píše poškodené úložisko, dá sa to nejako opraviť?
Ďakujem
Kľúč z Aliexpressu vyhodiť, je falšovaný ukazuje ti že má napríklad 64GB ale v skutočnosti má len 2GB a všetko čo naň nahráš "za okraj" je poškodené
@anonym0001 už som naformatovala a stále ukazuje že je poskodená, TV je novší typ, kúpená pred rokom
@maranco v mobile tie súbory fungujú, už som tam nahrala vyše 30gb a v pohode to funguje. Problém je len v tom že nefunguje v tv
Tak potom to bude asi tak, ako tu kolega @maranco pise.
usb kluce, disky atd... to patri k tym veciam, co z aliexpressu nekupovat.
Hlavne aj .. naco, preco ? Narychlo som pozrel oblubeny eshop ... 32GB , a to znackove, vidim od 4.49e
Skor by som napisal,ze TV nepodporuje format,v akom je USB naformatovany.
...treba vygooglit podla presneho modelu TV aky format USB klucov podporuje (napr. ci FAT32, alebo NTFS, alebo...) a tak ho naformatovat. Predtym samozrejme vsetko z neho odzalohovat inam.
Ešte môžeš skúsiť naformátovať kľúč priamo v TV ak má takú možnosť.
Tiež si pozri aj návod od TV akú maximálnu veľkosť kľúča podporuje, či si neprekročila kapacitu (ale to je zvyčajne pri SD kartách).
Nojo mam rovnaku skusenost xd 2tb usb xd zapises urcite mnozstvo dat a kluc je k.o, reklamuj to
@dextersk Poslať do Číny za 51 EUR poštovné. A to se vyplatí :D
@peterbatka staci nahrat dokazy a kluc nemusis posielat, mam ho doma
Cez pocitac naformatovat. Ale najprv si tie subory z usb zalohuj v pocitaci. Dalsia vec je, ci ten tv vie narabat s usb. Starsie modely nemusia vediet.