USB kľúč z Aliexpressu

30. dec 2024

Dobrý den, objednala som tento USB kľúč z Aliexpresu, v mobile funguje bez problémov ale keď ho dám do televízoru tak mi píše poškodené úložisko, dá sa to nejako opraviť?
Ďakujem

anonym0001
30. dec 2024

Cez pocitac naformatovat. Ale najprv si tie subory z usb zalohuj v pocitaci. Dalsia vec je, ci ten tv vie narabat s usb. Starsie modely nemusia vediet.

maranco
30. dec 2024

Kľúč z Aliexpressu vyhodiť, je falšovaný ukazuje ti že má napríklad 64GB ale v skutočnosti má len 2GB a všetko čo naň nahráš "za okraj" je poškodené

autor
30. dec 2024

@anonym0001 už som naformatovala a stále ukazuje že je poskodená, TV je novší typ, kúpená pred rokom

autor
30. dec 2024

@maranco v mobile tie súbory fungujú, už som tam nahrala vyše 30gb a v pohode to funguje. Problém je len v tom že nefunguje v tv

anonym0001
30. dec 2024

Tak potom to bude asi tak, ako tu kolega @maranco pise.

romino
30. dec 2024

usb kluce, disky atd... to patri k tym veciam, co z aliexpressu nekupovat.
Hlavne aj .. naco, preco ? Narychlo som pozrel oblubeny eshop ... 32GB , a to znackove, vidim od 4.49e

niekto2hy
30. dec 2024

Skor by som napisal,ze TV nepodporuje format,v akom je USB naformatovany.

madeincssr
30. dec 2024

...treba vygooglit podla presneho modelu TV aky format USB klucov podporuje (napr. ci FAT32, alebo NTFS, alebo...) a tak ho naformatovat. Predtym samozrejme vsetko z neho odzalohovat inam.

maranco
30. dec 2024

Ešte môžeš skúsiť naformátovať kľúč priamo v TV ak má takú možnosť.
Tiež si pozri aj návod od TV akú maximálnu veľkosť kľúča podporuje, či si neprekročila kapacitu (ale to je zvyčajne pri SD kartách).

dextersk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dextersk
31. dec 2024

Nojo mam rovnaku skusenost xd 2tb usb xd zapises urcite mnozstvo dat a kluc je k.o, reklamuj to

peterbatka
8. jan 2025

@dextersk Poslať do Číny za 51 EUR poštovné. A to se vyplatí :D

dextersk
9. jan 2025

@peterbatka staci nahrat dokazy a kluc nemusis posielat, mam ho doma