Ahojte maminky a tehulky,
ktore ste v okoli Ruzinova, Podunajskych Biskupic, Vrakune..?
Mohli by sme spravit nieco ako burzu 😀 ja mam napriklad rozne vecicky, aj nove, ktore maly ani nestihol vynosit a neviem, co s nimi.. aj by som si nechala pre druhe babatko, ale aj tak sa vecicky hore-dole poziciavaju a daruju.. tak preco nevyuzit tuto moznost sa stretnut a vymysliet, co s nimi?
popripade povymienat? blizi sa zima a vecicky sa zidu.. hmh? kto sa prida?
ahoj claudinka a kde to chces spachat?
claudi dobry napad, pridavam sa 🙂
tarus kde sa len dohodneme 🙂
slavic vsak? 😉 paradicka, uz sme dve.. vymenime ruzovu za modru? 😀 😀
Ahojte aj ja by som sa pridala aj my mame vela veciciek tiez malej som kupovala vsetko nove a malinko to znosila fakt super napad dajte teda vedet ze kde a kedy....
fanus staci nieco navrhnut, kedze nas asi nebude velmi vela a asi maloktora bude ochotna pustit si cudzie baby do bytu, tak kde by sme to mohli spachat? 😀
Ahojte,co tak strkoveckom jazere?
No mna nejako nic nenapada vobec neviem a co v nejakom detskom centre alebo fakt neviem. Vo Vrakuni tusim je nieco take ci nie??
ten strkovec sa mi viac pozdava 😉
claudinka,chodievas sa na strkovec prechadzat?
anelis5 bola som tusim raz 😉 ale ak bude dobre pocasie, kludne pojdem znova 🙂 stretneme sa?
claudinka,bola by som rada 🙂chodievam sa tam prechadzat parkrat do tyzdna 🙂
ahojte, ja nie som z tejto časti, ale rada sa pridám 😉 máme toho veľa 😀
mimmka to rada pocujem a najdu sa tam aj modre vecicky? 😀
anelis5 teraz, ked uz asi tak skoro teplo nebude, na strkovci zatepluju vnutri, nie?
kocky ja by som sa tiez prisla kuknut ak budem moct...len mi dajte vediet kde a kedy 😉
ked sa dame dokopy viac ako dve, napisem ti IP-cku 😀
Ahojte, aj ja som z Ružinova, rovno pri štrkoveckom, tak keď sa bude niečo diať, pridám sa. 🙂
verada super super 🙂
claudinka...neviem,my mame modre vecicky 🙂
Ahojte, a mohla by som sa pridat aj ked som mimo lokalitu BA II ? rada by som vyuzila takuto moznost, kedze byvam kusok od BA, a mam niektore vecicky ktore mi maly ani nestihol vynosit.
enynka jasnacka 😉 uz len to spachat..
claudinka, este nas asi dost nie je, ze? Inak medzi recou, pozerala som si albumiky, Lubko je strasne krasnunky 😵 svet je maly, ta jedna kocka s chalanom co mas v albumiku su z ivanky vsak? Nepoznam ich sice osobne, ale dedina je mala
enynka hej, je z ivanky 😀 teda baba je z ivanky a chalan zo zalesia 😉 😉 no neviem, ci nas vobec bude dost 😒
tak toto je super napad zeno chvalim ta 😀 😀 😀 😀 😀 😀
claudinka...vsak je nas uz 8 😀
anelis5 mno tak kedy? babuleeee, ktore byvate pri strkovci, vcera som tam bola s dvomi kamoskami, tri kociky sme tam boli a vnutri v tom "podniku" bolo super.. 😀 tak pojdeme tam, jovan?
moze to byt doobeda niekedy? hm? co vy na to?
nieeeee doobeda nie 😀 😀 😀 😀 😀 radsej poobede 🙂
noo ale o pol piatej je uz tma.. nebudz leniva 😀
no zeno ale tim ze my len o deviatej pol desiatej vstavame a o dvanastej chcem byt vzdy doma lebo mala mi ide hajat tak je to nafigu... no nic ak to bude doobeda tak so mnou nerataje 😒 😉
pre mna za mna aj poobede 😉 nech sa aj ostatni vyjadria, nielen my dve 😀 😀
Alebo kludne aj mamicky mimo BA II, ktore su ochotne dobehnut za nami autom.. 🙂