Urieknutie/prekliatie kolegyňou

perdita11
10. dec 2021

Ahojte,
Velmi na taketo veci neverim, ale v poslednej dobe sa necitim dobre v praci, prehodnocujem, ze by som isla na matersku. Zmenili sa mi priority.
Zaroven mam pocit, ze sa mi nic nedari, este aj mojej velmi blizkej kamaratke sa stalo velke nestastie, pritom ja som bola doteraz taky clovek co este aj na preplnenom parkovisku vzdy nasiel zazrakom volne miesto. Priatelia a znami si robili srandu ze som sa narodila pod stastnou hviezdou.
V praci mam 1 kolegynu, ktora od kedy som nastupila tak mi/nasmu oddeleniu zavidela - plat, uznanie zo strany sefa, potom aj mojho partnera, to ze som mladsia, stihlejsia a pod. Raz spominala aj nieco ohladom woodoo, ale beriem ju s rezervou, lebo casto klame a intriguje.
Myslite si, ze ma mohla urieknut? Mate niekto s tym skusenost?
Nechcem sa obracat na rozne vestkyne a pod.
Dakujem.

ericka_l
10. dec 2021

Nie. Ako ja na takéto veci vôbec nie som. Možno máš proste len také nešťastnejšie obdobie. Ako to si myslím, že je proste normálne, že sa raz za čas človeku nedarí a moc toho šťastia nemá

fleur1111
10. dec 2021

@perdita11 psychika je veľmi mocná, ak si to začneš pripúšťať, tak sa budeš cítiť zle v práci. Najlepšie je nevenovať takým ľuďom pozornosť, len v nutných prípadoch a sústrediť energiu iným smerom.

cosmic_origin
10. dec 2021

@perdita11 Nepredpokladám, že by to bolo urieknutie a lepšie je sa nad tým nezamýšľať. To môže spôsobiť iba, nazvem to placebo urieknutie. Že si človek myslí, že je urieknutý a vníma iba negatívne veci vo svojom živote, prípadne toto presvedčenie môže nepriamo viesť k tomu, že sa v živote začnú diať zlé veci, ešte keď sa to spojí so zlým životným obdobím, ktoré nastalo na základe úplne iných vecí. Myseľ je silnejšia než akákoľvek mágia (ak vôbec nejaká existuje).

kiwi3
10. dec 2021

"velmi na taketo veci neverim". keby si neverila, tak by ta taka konina ani nenapadla. zeny, sa zobudte, stredovek uz skoncil!

stanulienkat
10. dec 2021

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

perdita11
autor
10. dec 2021

@kiwi3 dakujem za nazor.

lindous
10. dec 2021

Nikto by sa podľa mňa necítil dobre v prostredí s takou kolegyňou a nemá to podľa mňa nič s tým, že ťa uriekla ... a žeby sa to dotklo ešte aj tvojej najlepšej kamarátky, tak to si len spájaš, lebo si sa začala zameriavať na to negatívne ....ale ak na to veríš, tak môžeš skúsiť nejaké očistenie napr. to so zápalkami a uhlíkovou vodou, ex-priateľova mama to robievala... z môjho skromného pohľadu ide len o placebo, ale ak to má pomôcť, tak prečo nie ... možno sa budeš cítiť lepšie ...

maialeo
10. dec 2021

@perdita11 Ja nerozumiem, prečo sa tu pýtaš laikov a odmietaš sa spýtať profesionálov, venujúcim sa tomu. Aj tak k nim mieris.

maialeo
10. dec 2021

@lindous 😀

janetinka27
10. dec 2021

@perdita11 mam taku znamu, co ju stale ktosi urieka a preklina. neda sa to uz pocuvat. za kazdu vec, co sa jej nevydari, moze niekto druhy. samozrejme, ten clovek o tom ani nevie a ani netusi, ze ho ona oznacuje za preklinaca.
nie si prekliata, proste su v zivote aj tazsie obdobia. a nikde nemas zaruku, ze budes vzdy ta narodena pod stastnou hviezdou. lebo to su podobne povedacky ako to urieknutie.
nikto sa neciti dobre, ak ma v praci neprijemnu kolegynu. aj ked prekvapilo ma, co vsetko ti zavidi, este aj stihlost. co mne uz pride, ze si sa dost proti nej zamerala a mozno si namyslas viac ako je pravda.

zuzanka.zuzu
10. dec 2021

zase 😂 včera podobná téma... čo sa tu zleteli čarodejnice na agitáciu nových záujemkýň o členstvo? 🙈

maminkadeticiek
10. dec 2021

Ja verim na to,ze ako myslis,resp.na co myslis to si aj pritiahnes.Myslim si,se sa citis v spolocnosti tej kolegyne zle.Ano su tieto typy ludi z ktorych citime velmi jednoducho povedane "zlu energiu".Nemyslim si vsak, ze ta ona uriekla,alebo ze by ti pritiahla nejake zle veci,ale skor ty si si ich k sebe pritiahla sama.Tym ze nad tym uvazujes,rozmyslas nad tym,nad konkretnymi vecami a si negativne nastavena a preto k sebe pritahujes taketo situacie.V kazdom pripade bud budes dost silna osobnost, aby si ju odfiltrovala a uvedomila si, ze skratka do mna sa nedostanes s tou svojou negativitou a skutocne to mala na salame a vobec to neriesila,alebo sa od nej vo vlastnom zaujme vzdial.

jenna9
10. dec 2021

@perdita11
Bez myšlienky nevieme nič spraviť, a aj tak ľudia pri tejto téme hovoria "o stredoveku". Takisto ako má silu motlitba, takisto má silu aj nenávisť, či závisť. Takisto ako väčšia časť života zo sveta rastlín sa odohráva v zemi (očiam skrytý svet), v skutočnosti väčšina toho, čo sa nám stane, je ovplyvnené tým, čo sa deje v našich srdciach. Žiaľ, ľudia sú dnes veľmi vzdialení skutočnej realite, a to je svet Božích zákonov a Božích stvorení.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eeffka
10. dec 2021

co baba chcela to si baba vymyslela 🙈 krasny priklad je ked sa zacne hovorit o vsiach, do 2minut sa vsetci skriabu. naco riesis nejaku druhu zenu, ak sa ti nedaria vies to ovplyvnit tak makaj a ak nevies tak sa s tym zmier. Koniec bosorackeho okienka 😂

jana_eyre_2
10. dec 2021

Mňa by zaujímalo, v čom sa ti nedarí? Je to niečo vážne, či už len nenájdeš miesto na plnom parkovisku? Kamarátku kolegyňa pozná? Že to dávaš do súvisu..

Ja takýmto veciam naozaj neverím.. šťastie a nešťastie sa strieda celý život, niekomu bohužial viac nešťastia ako šťastia, neviem čim to je, prečo sa niekomu nedarí v ničom a niekomu vo všetkom.. ale podla mňa to nie je také jednoduché aby mal nad tym niekto moc..

to sú len pozostatky z nevedomosti našich predkov čo nešťastie chceli na niekoho hodiť, tak hľadali takéto urieknutia, alebo sa niekomu pomstiť a tak ho obvinili..

slovakboy
10. dec 2021

@perdita11 ono povedať si že na to neveríš nemusí stačiť. Keby ti to nevrátil v hlave tak tu nepíšeš. Ja som na toto tiež neveril ale raz som v Turecku nedal jednej zobracke drobne. Bola nepríjemná na ostatných a prišla aj ku mne. Tak som si povedal nedám ti nič. Sedel som na lavičke. Niečo mi nad hlavou urobila nejaký obrazec a čosi povedala. Možno mi vôbec nepočarovala a iba zanadávala ale v mojej vedomej mysli vznikla otázka: Nerobila mi ona nejaké zaklínadlo? A už mi bolo zle cely den od žalúdka až do večera. Samozrejme som si povedal že na tieto veci neverím a na druhý den mi už bolo fajn."

slovakboy
10. dec 2021

@perdita11 vedomie vytvorilo otázku či mi nepodrobila a podvedomie odpovedalo - áno porobila. Odporúčam vedome odraziť takéto veci od seba a nahlas si povedať. Odmietam prijat zaklínadlo a rukami ho odtlac od seba. Urob ten úkon. Podvedomie to prijme. Čary nie sú ale psychika tomu môže uveriť preto ju treba presvedčiť a netvárit sa že sme nad vecou.

ella_price
10. dec 2021

Áno, najlepšie je naše životné nešťastia na niečo hodiť. Najlepšie na urieknutie 🤦‍♀️

slovakboy
10. dec 2021

@perdita11 ešte jedna vec: Tvoje momentálne problémy môžu byt spôsobené niečim iným. Napríklad celkovou situáciou v krajine. Korona, nefungujúce nemocnice, zle správy, zatvorené obchody, hadajuci sa politici. A plus nejaká zavistlivka v robote. Je to nápor na psychiku hoci si hovoríš že si v pohode každého sa to viac alebo menej dotkne. Potom keď ti je zle môžeš si myslieť aj to že ťa zakliali. Treba to vedome odtlacit odstrcit od seba. Jej sa to vráti ako neotvorená pošta.

ckocka
10. dec 2021

Ak si doteraz mala stále šťastie, tak je to len návrat k rovnováhe. Život je chvílu hore, chvílu dole - iba vyrovnáva skóre.

lillylea
13. dec 2021

@perdita11 dokaze clovek uriect...
A mozes skusit ja som robievala ci muzovy ci detom ked bi ureceny ale musi ti to iny irobit...
Pohar a lyzicu... Nakapkaj si 3 lyzice cistej vody Do pohara...
Prvu lyzicu naber a vypi na 3 krát...
Potom namocis prsty do vody z pohara a prejdes od cela okolo tvare az po bradu z z druhej strany a cez nos ...
Toto urobis 3 krat s namocenim prstov...
Potom budes zlievat vodu na lyzicku a ak ti ostane viac ako 1 a pol lyzice vody si urecena... A toto opakovat az kym urecenie nebude pod 1 pol lyzice ... Ale opakuj tak po 20 minutach... Malo kto na to veri ale ozaj to je tak... Nikdy tomu nechapem ako mohlo osttat viac vody ako tam bolo . Je to ocista