ahojte babulky...dnes som bola uriieknuta v praci,bolo mi strasne zle,kolegyna mi povedala,ze sa mam postierat,skusila som,odgrgla a bolo dobre,ako keby sa mi vyjasnilo pred ocami...chcem sa vas spytat,ci ste aj vy nieco podobne zazili a cci poznate,ako sa robi ta uhlikova voda,co vravia,ze pomaha,ked je clovek urieknuty 😢 budem rada,ked sa tu rozbehne o tom diskusia,bo ja verim na take veci a chcem poprosit o radu,co pomaha 😉
@zabka60 ahoj... v lekárni predávajú "čistec" - tak sa to volá, sú to bylinky, a je tam aj návod na použitie... ja som si tým prechádzala minulý rok a pomohlo mi to... síce manželova teta mi robila aj to "kúzlo" s tými lyžicami vody... ale bolo mi vtedy hrozne... ale o uhlíkovej vode som ešte nepočula... v tom ti asi neporadím... 😕
@zabka60 no dala som si tú námahu a aj som ho našla... 😉 stál 1,84 €, volá sa Čistec lesný (vňať) - citujem: Droga má sedatívne pôsobenie, znižuje krvný tlak, zvyšuje zrážanlivosť krvi. Využíva sa aj v gynekológii a v ľudovej fytoterapii. Príprava: Lyžicu drogy na 2 dcl vriacej vody, lúhovať 15 minút.... predávajú ho v tom hnedom sáčku ako aj všetky prírodné sypané čaje... ale ja som ho nepila, ale umývala som si ním tvár v protismere hodinových ručičiek... tak mi to poradila manželova teta... 😵 lebo ja mám veľmi nízky tlak, tak neviem čo by mi ešte urobil, lebo mne bylinky dosť zaberajú... napr. dneska mám 80/50... a tak je to väčšinou... taký priemer mávam 90/60... takže tak...
@nikita308 ahaa ja mam tak 140 na 80 asi ale papam lieky na vysoky tlak mavam problemy s tepom mam vysoky niekedy,tak neviem co ho pit a ci sa umyvat ako vravis a robila si to stale,ci len ked si sa citila urieknuta??no dnes mi bolo teda by som sa zahrabala niekde pod zem samu seba aa ked som sa postierala sa mi normalne rozvidnelo pred ocami,grgla a vravim ako nova,no strasne nieco s tymto 😢
@zabka60 a ešte som zabudla... umývala som si tvár, keď mi bolo zle a ešte aj nejaký čas potom, ako mi bolo lepšie... ale väčšinou len keď som bola doma, lebo môže ti od toho sa trošku zafarbiť tvár, lebo bylinkové čaje niektoré majú na pokožku farbiace účinky.... a keďže ja som veľmi bledá osôbka, mňa by to zafarbilo určite... 😀 😀 😀 ale keďže je leto, môžeš si to umývať hocikedy, aspoň si budú myslieť, aká si super opálená... 😎
@zabka60 ďakujem... nie nenosím nič červené, stalo sa mi to prvýkrát minulý rok v lete... ale asi 3-krát po sebe a vždy keď sme boli na Liptove (manžel odtiaľ pochádza, tak tam chodíme pravidelne)... no a teraz keďže som tehu, tak to môžem očakávať zas... ale zatiaľ neplánujeme ísť na Liptov, ak by sme šli, asi si tú červenú šnúrku dám... 😉 no a s tým kúpaním to tiež nie je zlý nápad, keď tam písali o gynekológii... aspoň sedacie kúpele... len ja teraz s bylinkami radšej neexperimentujem... 😒
Viem, ze moja mamina mi od detstva stierala z cielka, ked mi bolo zle - tak nahle, ako keby ma niekto uriekol, resp. ked na teba niekto zazrel alebo uhranul pohladom....Ja neviem, ci je to pravda, ale mozno aj ano...pamatam si cosi, ze sesternica robila nejaku vodu so zhorenych zapaliek....a potom cosi potierala malemu syncekovi, ked strasne plakal. Asi na neho niekto zazrel, ked bol v kociku....
@zabka60
ahoj uhlikova metoda, do asi 3dcl pohra cireho skla nalejes tak do tristvrte vodu, vezmes zapalky,zapalis prvu povies od zeny a hodis do vody ak klesne je to od zeny, ked nie pokracujes hodis druhu od muza, klesne je to od muza ostane na hladine pokracujes od dietata,klesne je to od dietata jedna ti urcite klesne,potom sa z tej vody napijes, postieras zapastia, mozes aj oci,mne to robi svokra teraz uz davno nie, ale skutocne mi to pomohlo, casto pridem z mesta s bolavou hlavou, je mi zle az zvracam, vtedy je to moja zachrana, ked ta niekto uriekne alebo lapis zocinu moze to trvat aj tri dni, mozu prist hnacky, ospalost, bolest hlavy,skus cervenu snurku alebo nieco posvatene
@zabka60 ahoj aj ja som bola na urieknutie velmi nachylna, my sme chodili na cistec k lesu si pozbierat a potom sme ho susili. Nikdy som ho nepila ako caj, ale umyvala som si s nim tvar, oci a ked bolo velmi zle, mamina mi spravila cistecovy kupel. cela som sa v nom okupala. nastastie uz ma dlho nikdo neuriekol, ale vzdy ked pridem domov na SR tak urcite osoby ma vzdy urieknu. 😒
@jezkomanka ano to je darmosu taky ludia co uz,ten cistec si pojdem kupit a teda vdaka pit ho nebudem len sa umyvat teda hadam zaberie bo naposledy to bolo strasne to urieknutie 😖
ach baby to vam teda nezavidim,ja nemam sice s urieknutim osobnu skusenost ale rodina z manzelovej strany(svokrovci,svagrine a svagrovia) ti si spluvaju(u nas sa to tak robi) skoro kazdy den,a to svokra robi kostolnicku a je fakt spravna zenska.ja sama moc tomu neverim(kedze som to zatial nezazila),ani som deckam nedavala cervene snurky a gate naopak ale videla som ako svagriny vracali,odpadavali z nicoho nic.dokonca ked ideme niekedy do kostola do dediny odkial je manzel,sam mi povie,tej a tej sa nepozeraj do oci,lebo vie porobit.svokre sa pred par rokmi spravili na hlave pluzgiere,nevedeli z coho,sam doktor jej povedal,ze este v zivote take nieco nevidel,ci ju niekto neuriekol a ozaj.a manzelovmu kamosovi z tej istej dediny hynuli zvierata vo dvore,nakoniec si zavolali nejaku dedinsku bosorku a ona nasla v zahrade zakopany chumac vlasov,vysvetili so svat.vodou a bolo ok.
mne pomahaju naramky kabbalah proti urieknutiu daju sa kupit na: www.facebook.com/kabbalah.naramky
@zabka60
ahojte 🙂 no ja má tiež so "zoči" a "urieknutím" osobnú skúsenosť, dokonca aj moj 130 kg manžel 😉 . Určite pomáha čistec (buď nazbieraný alebo kúpený v lekárni viď predchádzajúce). Treba sa riadne v ňom vyumývať, tvár, sluchy ale aj ruky hlavne zápästia a pokiaľ možno, treba sa aj napiť. Odporučili nám nosiť na krku kameň na ochranu pred zlými vplyvmi iných tzv. turmalín, ktorý sa dá kúpiť v špecializovaných predajniach s takýmito vecami. Treba si ho dobre obzrieť a vybrať taký, ktorý vám bude "srdcu najbližší". Manželovi sa stalo, že mu už niekoľkokrát doslova praskol (bolo viditeľné poškodenie bez vlastného zavinenia). Vtedy ho vlastne ochránil pred "zlobou". Potom sme ho zabalili do škatuľky a zakopali na záhrade. Museli sme kúpiť nový. Toto máme odskúšané, že ozaj funguje 🙂
@stastnamamulka no tak to je strasne co tu pises... a nebojis sa ked ides napr do otho kostola k manzelovej rodine ze ti pride zle??
a tie odpadavania a svokra-to je naozaj pravda??
veľmo pomaha aj podlitba, je tu niekde na nete, skus napisať do googlu, modlitba proti urieknutiu
@mamickaaa tak my do manzelovej rodnej dediny do kostola uz nechodime,neboli sme tam od Miskinych krstin takze mame s tym pokoj 😉
a svagrinu som raz videla v takom stave jak uz davno nie,boli sme u svokrovcov,prisla svagrina z kostola,ze mami mne je zle,idem si lahnut,o par minut sprint na wecko,biela jak stena,svokra jej spravila uhlikovu vodu a fakt jej to pomohlo,ale ja osobne na to neverim 😒
svokr som nezazila s tymi pluzgiermi,to mi len manzel hovori ale videla som aj svagra v podobnej situacii,to len nejaku staru babku volali,lebo nevedeli,co s nim
ono v ich dome je to cele nejake zvlastne,akokeby bol cely dom urieknuty alebo co
@stastnamamulka no to je fakt sila mamulka... ja nemem slov..v dnesnej dobe sa taketo veci deju??? a ten dom je urieknuty??? to ako myslis???
@stastnamamulka babky moje babky ☹((( som psychicky na dne zo vcerajsej navsetvy mojej svokry a svagrin.... raz ma znich iste porazi☹((( neustale ma ponizuje aj pred mojim muzom... ach tie svagrine.... jedna ma skoro 35 je slobodna a asi si to vynahradza tym, ze do mna neustale rype.... mm vravela svokra vcera ci ma doma co jest-ze je velmi vychudnuty uboziacik 😢 doslova robi zomna nemehlo... babky moje co mam robit???? poradte mi???prosiiiimmmmmmmm ☹
@mamickaaa kocka chod radsej do temy o svokrach,tu ta mozu zmazat,ze si "mimo"temy 😉
inac sa spoznavam v tvojej rodine,tiez mam svagriny,ktore si ma "vychutnavaju",jedna ma cerstvych 30😀
skus ignorovat blbe reci,nereaguj hehehehe bosorky
ide o to,ci mm stoji pri tebe ci pri nich,hm?
Ahoj @ jezkomanka chcem sa spýtať ako si si pripravovala ten čistec na kúpeľ či si ho uvarila nechala vyluhovať a potom vyliala do vane alebo dala ho rovne do vaneˇa koľko krát si sa v ňom kúpala. Ďakujem
ked mate male deticky staci sa potriet akoby po,,.ociach,, 3 krat tou pocikanou plienkou to tiez pomaha na urieknutie
@kaciatkoke ten odvar si das do vane; lavorika a umyjes sa od hlavy az dolek noham 3 krat sa mi zda ze tak som to raz robila a aj usta si vyplachnes
na urieknutie je dobre nosit cervenu snurku upletenu z neparneho poctu niti namocenu do svatenej vody pri ktorej sa pomodlis a nosit na ruke do vtedy pokial sa sama neodtrhne a potom ju spalit 🙂 Pre niekoho je to smiesne ale kto raz mal z oci tak chape🙂)
ahoj... v lekárni predávajú "čistec" - tak sa to volá, sú to bylinky, a je tam aj návod na použitie... ja som si tým prechádzala minulý rok a pomohlo mi to... síce manželova teta mi robila aj to "kúzlo" s tými lyžicami vody... ale bolo mi vtedy hrozne... ale o uhlíkovej vode som ešte nepočula... v tom ti asi neporadím... 😕