Viete o niekom kto je dobrý v odstraňovaní tzv. negatívnnej energie? Kto vie naozaj dobre odňať z človeka prípadné porobenie, urieknutie, kliatbu. Ak máte na niekoho nejaký kontakt mohli by ste mi ho poskytnúť? Dakujem
Liptovsky Mikulas
Ak je tvije babatko urieknute, tak ho poriadne vyumyvaj v bylinke Čistec. Zalej bylinky vriacou vodou a nechaj vyluhovat a potom v nom babatko vykup, malo by to pomoct. Ja ro robim dodnes ak ma boli hlava a je mi zle od zaludka. Poumyvam si tvar prip.ruky trocha sa napijem a hned mi je lepsie 🙂
@lejanna venuje sa tomu MUDr. Teodor Rosinský, daj si ho do googla, ľudia o ňom veľmi pekne píšu, mnohým pomohol. Tu je od neho kniha http://www.martinus.sk/?uItem=41971 k tejto tématike, oči som otvárala a zle mi prichádzalo pri jej čítaní 😅 . Inak, sú tam aj návody, ako sa niektorých vecí zbavíš sama + on pomáha v tejto veci. Napr. na urieknutie skutočne píše, že pomáha čistec....Ak ho budeš kontaktovať, daj vedieť, ako si pochodila, budem naozaj zvedavá.
+ ak si veriaca, odporúčam tieto litánie http://www.deviatnik.estranky.sk/clanky/litanie...
Tak nemozem za to, ze niekto tiez nieco napisal o tejto teme. Keby som chcela tak sa to opytam na rovinu, ja hladam len kontakt. Pre mna za mna sa zapajaj kam chces, ale pis o teme.
keď tu bol bratranec tak mal "porobené" od jednej tety lebo strašne zlý bol a to z ničoho nič len mrnčal a nič mu nebolo dobré. Mama mu urobila "uhlíky" namazala mu rúčky, líčka a spravila krížik na čielko a malý do 10tich minút bol v pohode a keď mama dala tri zápalky do vody. Dve spadli takže bol urieknutý ale "uhlíky" pomohli 🙂
Žiadne negatívne energie, žiadne uhlíky, kamene a podobne veci.. Za všetkým je zlý duch, jasne pomôže, to je jeho plán ale ver ci never o pár rokov všetko vráti naspäť aj s urokami. Tento okultizmus je brána pre satana... ak si veriaca stačí sa pomodliť..
@luba28 ak budeš niečo vedieť prosím napíš mi na sexicaslniecko@gmail.com ďakujem
@alexandramaria nedajú sa otvoriť
@luba28 daj mi kontakt a ako to u nej prebieha a čo sa platí Ďakujem
Pozri si slovenský dohovor za rodinu,konkrétne otázky a odpovede,odpovedajú tam kňazi,v tom ti pomôže iba modlidba,zober ruženec a modli sa ,žiadne liečiteľky lebo sa namotáš na zlých duchou ešte viac,ani tieto náramky s kameňmi ti určite nepomôžu,len ťa to viac priblíži k satanovi.
@kristian33 pisem vyssie,ze uz zomrela
Ak si veriaca chod za knazom on ti pomoze
@lapersefona som
@janulik2008 ako môžete robiť mágiu a zároveň kríž na čelo? Veď to je celkom mimo. Čarodejnictvo je ťažký hriech.
@zuzliq milá pani tak to spravila moja mama. Ja to robiť neviem takže 😀 aha takže aj Harry Potter je ťažký hriech, tam je tiež čarodejnictvo 😉 okrem toho, diskusia je už dosť rokov stará ;)
@janulik2008 tu predsa nehovoríme o detskej knižke, o rozprávke. Každý môže robiť čo chce, ale myslieť si, že varovanie má niečo spoločné s vierou...
Krýž kráž porobené máš 😀 a Teraz mi dajte 50 -eur a Vás zbavím mojej kliatby 😀 Ale nie vážne ja tomu neverím bud sa človek zobudí z dobrou alebo zlou náladou 🙂