Urieknutie

17. jan 2023

Verite na nieco take? Ked mate milujuceho manzela,peniaze,pekne byvanie.. pekny vztah... a casom to upada a upada a same hadky na zaklade coho uz potom aj ti milujuci partneri uz nie su to co byvali...

viestta
17. jan 2023

To nie je urieknutie, to je prepad do rutiny a vsednosti. Na vztahu treba vzdy pracovat. Obidvaja na nom maju pracovat

kiwi3
17. jan 2023

fuha, vzdy ma zarazi, ked niekto dokaze pouzit takuto ne/logiku na vysvetlenie si veci. obvykle je to trochu zlozitejsi problem, to urieknutie ta ako vobec napadlo?

asia83
17. jan 2023

Nie. Život je ako sinusoida, raz ste hore raz dole. Nemôžete mať stále všetko a iný nikdy nič. Váhy života.

tenerifka
17. jan 2023

@kiwi3 a comu sa cudujes, ked v oficialnych slovenskych lekarñach predavaju caj proti urieknutiu? Ja ked som to dcere ukazovala, neverila, podla nej to je nejaka fotomontaz.
Ale tak ano, tazky stredovek.....a ak sa zacitas do pra tem tu na MK, pochopis...

viestta
17. jan 2023

@tenerifka to fakt, caj proti urieknutiu?

viestta
17. jan 2023

@tenerifka uz som nasla. A ja tu bojujem za rovnopravnost zien 🙈

pribinak
17. jan 2023

@tenerifka jezisi, my sme fakt 300 rokov za opicami

pribinak
17. jan 2023

@autorka to nie je žiadne urieknutie. Na vzťahu treba pracovať, komunikovat, dávať pocíti druhej osobe že ju máš rad a zalezi ti na nej

tenerifka
17. jan 2023

@viestta ides hlavou proti muru, a ze vraj je Slovensko v EU a je 21.storocie.....

tenerifka
17. jan 2023

@viestta ale vlastne mame na vyber, bud ten caj, alebo pretriet oci ocikanou plienkou🙈

viestta
17. jan 2023

@tenerifka presne, keby som bola nepriatelom len pre muzov, to by som chapala. Ale ja som nepriatel aj pre mnohe zeny. No co uz.
A ano, ocikana plienka, cervena snurka, uhliky... Moznosti je vela. Joj a este som zabudla na vestice, tie su tiez moznost.

tenerifka
17. jan 2023

@viestta a ked nepomoze ani jedno z toho, tak zavolat kñaza a vysvatit dom

stanulienkat
17. jan 2023

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😁🤣😂

teleskop
18. jan 2023

🙂

dominikamacakova
18. jan 2023

Urieknutie je niečo úplne iné. Príde ti zle, na zvracanie, máš pocit, že umreš 🙈

veroonr
18. jan 2023

Urieknutie je nieco ine. Stastny kazdy clovek, ktory to nezazil

annm81
18. jan 2023

@tenerifka Čože? Čaj proti urieknutiu... aj keď zas, aspoň malý pokrok od metódy "pretri mu oči ocikanou plienkou". Inak raz mi v slovenskej lekárni predali homeopatiká - bez toho, aby ma o tom informovali - jednoducho som prišla s problémom a poprosila radu a dostala odpoveď, že tieto kvapky sú vhodné. Aspoň že mi potom vrátili peniaze, keď som si doma prečítala príbalový leták...

lamar11
18. jan 2023

Urieknutue je vlastne druh energie -zlej,a ti môže ublížiť. Na tom nieje nič stredoveké normálne sa tým zaoberať veda.

sonula
18. jan 2023

Nie, urieknutie neexistuje. O vztah sa treba starat. Hladaj skor problem vo vas dvoch ako v nejake tretej fiktivnej osobne.

anniezuzana
27. jan 2023

Keď si veriaca, môžeš sa chrániť modlitbou. Prosíme Ježiša o ochranu a požehnanie našich vzťahoch. Ja už si svoj život bez modlitby neviem predstaviť. Keď aj máme doma neporozumenie alebo hádku, vždy prosím Ježiša, aby nám odpustil, že sme si povedali slová,ktoré tu druhú stranu zranili, a sama idem poprosiť o odpustenie, znovu sa v pokoji porozprávame o tej veci a je to dobre. Boh nám dáva silu odpúšťať a začať znovu, odpustenie dáva vzťahom hĺbku a pevnosť, a modlitba naozaj pomáha. Keď sa neviem ja modliť, poprosím kamarátky, a zrazu si len uvedomím, že je po búrke,že Pán Boh zasiahol, zobral hnev z nás a dal nám svoj pokoj 💓