Verite na nieco take? Ked mate milujuceho manzela,peniaze,pekne byvanie.. pekny vztah... a casom to upada a upada a same hadky na zaklade coho uz potom aj ti milujuci partneri uz nie su to co byvali...
fuha, vzdy ma zarazi, ked niekto dokaze pouzit takuto ne/logiku na vysvetlenie si veci. obvykle je to trochu zlozitejsi problem, to urieknutie ta ako vobec napadlo?
Nie. Život je ako sinusoida, raz ste hore raz dole. Nemôžete mať stále všetko a iný nikdy nič. Váhy života.
🤦♀️🤦♀️🤦♀️😁🤣😂
🙂
Urieknutie je niečo úplne iné. Príde ti zle, na zvracanie, máš pocit, že umreš 🙈
Urieknutie je nieco ine. Stastny kazdy clovek, ktory to nezazil
@tenerifka Čože? Čaj proti urieknutiu... aj keď zas, aspoň malý pokrok od metódy "pretri mu oči ocikanou plienkou". Inak raz mi v slovenskej lekárni predali homeopatiká - bez toho, aby ma o tom informovali - jednoducho som prišla s problémom a poprosila radu a dostala odpoveď, že tieto kvapky sú vhodné. Aspoň že mi potom vrátili peniaze, keď som si doma prečítala príbalový leták...
Urieknutue je vlastne druh energie -zlej,a ti môže ublížiť. Na tom nieje nič stredoveké normálne sa tým zaoberať veda.
Nie, urieknutie neexistuje. O vztah sa treba starat. Hladaj skor problem vo vas dvoch ako v nejake tretej fiktivnej osobne.
Keď si veriaca, môžeš sa chrániť modlitbou. Prosíme Ježiša o ochranu a požehnanie našich vzťahoch. Ja už si svoj život bez modlitby neviem predstaviť. Keď aj máme doma neporozumenie alebo hádku, vždy prosím Ježiša, aby nám odpustil, že sme si povedali slová,ktoré tu druhú stranu zranili, a sama idem poprosiť o odpustenie, znovu sa v pokoji porozprávame o tej veci a je to dobre. Boh nám dáva silu odpúšťať a začať znovu, odpustenie dáva vzťahom hĺbku a pevnosť, a modlitba naozaj pomáha. Keď sa neviem ja modliť, poprosím kamarátky, a zrazu si len uvedomím, že je po búrke,že Pán Boh zasiahol, zobral hnev z nás a dal nám svoj pokoj 💓
To nie je urieknutie, to je prepad do rutiny a vsednosti. Na vztahu treba vzdy pracovat. Obidvaja na nom maju pracovat