Ahojte!
Prosím vás, je tu niekto, kto pracuje na UPSVaR? Lebo už sa uvoľnili dosť opatrenia a chcela by som vedieť, ako je to s nami, čo sme v evidencii a ako a či sa už budeme chodiť hlásiť, lebo zatiaľ mi ani Sprostredkovateľka nevolala, neodpisuje mi ani na maily a ani žiadny list mi od nich domov neprišiel. Mala som sa ísť hlásiť 13.5.2020 aj som jej v ten deň niekoľkokrát volala aj písala a zatiaľ žiadna odozva. Už mám posledných 8 dní absolventskú prax a potom neviem čo so mnou bude, lebo zas do septembra času dosť kym pôjdem na vS na ktorú som aj prijatá, zas 4 mesiace doma byť nechcem.
@cicamica158 veď si hľadaj brigádu, predvčerom som zachytila, že hľadajú študentov na prácu do supermarketu do pokladne, nemusíš byť doma
Zas ty 😁 už viackrát si písala kvôli tomuto...šak klid😁 dorob si tu abs.prax a buď rada že nemusis zatial nikam chodiť
No necudujem sa, ze ti neodpisuje, ked ju bombardujes vkuse, sleduj novinky/aktuality na hlavnej stranke upsvar, tam budu pisat, odkedy bude mozny osobny kontakt na urade a dalsi postup... Tak si hladaj brigadu do septembra, ked nechces byt doma