Ahojte nepoznate nejaky program kde by sa dali upravit fotky z vislych na vodorovne?
😂😂😂😂 informačná gramotnosť očividne nie je len appka FB, IG a podobných blbosti 🙈
z vislych 🖤
@zuzanka.zuzu lebo ty si velice gramotna,pokial nevies odpovedat na otazku tak nekomentuj prosim ta a chod si svoje komplexy riesit inam. Poradit nevies ale mudru hrat budes. Si predstav ze som mala na mysli fotky fotene telefonom ktore chcem nasledne dat vyvolat je ich okolo 300 a nie na telefone to nejde z vislej dat do vodorovnej tak nemudruj
@jj298 bohuzial nezvladne fotky su fotene telefonom na vysku a ked ju chcem dat na sirku tak napr. Hlava nieje rovno ale naboku.
@vanilkovazmrzka pardon preklep... tusim ste sa nikdy nepomylila
@jj298 no nie neovladam mudrlantka co mam nahrat 300 fotiek na instagram ? Boze ty si trubka ozaj
@jj298 to je ale naozaj len tvoj pocit, skus to na Samsungu a potom mi daj vediet ci ti to islo 😃 no nepovedala a predsa si sa nespytala a hned si isla hrat mudru ze to neovladam. Vsak ty si mi ziadnu radu nedala tak o com meles, pokial mi das normalnu radu nemam problem komunikovat normalne. Ale aku pozicaj taku vrat
portrait na landscape nedas nijak bez orezania... a nerozumiem, co brani pri fotkach na vysku, aby boli vytlacene... tlacia sa tak isto ako na sirku.
@kiwi3 mam album kde lepim fotky a tam su iba na sirku predznacene ramiky... ked ju vytlacim na vysku tak mi nebudu sediet do tych ramcekov.
tak potom musim vybrat len take, co sa daju orezat. ak by si to chcela inak, tak to bude roztiahnute a disproporcne.
@kiwi3 dakujem vyskusam teda ked mi nic ine neostava
Profiprogram zps, photoshop, lightroom a pod. Ja používam tie a dá sa aj cez telefón ale to už je iná kvalita.
@muzskylukas Fakt radíš niekomu, kto si nevie orotovať v telefóne (alebo orezať, nie celkom mi je jasné o čo autorke ide) zoner alebo lightroom? A aj keby s tým vedela narábať, zaplatiť nie práve lacný software kvôli tomuto? To je ako radiť niekomu, aby si kúpil autoservis, lebo potrebuje v aute vymeniť koberček.
Autorka, otočiť a orezať fotku zvládne snáď každá zadarmová aplikácia na prácu s fotografiami. Nerozumiem ale, čo očakávaš, ako chceš fotku transformovať z landscape na portrait bez toho, aby si ju orezala. Väčšina fotolabov má online objednávkový systém, kde si vyberieš orientáciu fotky a keď pod fotky na šírku nahráš nejakú na výšku, dá ti možnosť bieleho okraja po stranách, alebo narezania fotky do daného pomeru strán. Inak, pri kapsových fotoalbumoch je normálne, že si ľudia vkladajú rôzne orientované fotky a jednoducho si album pri prezeraní natočia.
@annm81 uznávam, nedošlo mi to tak. V telefóne na to používam čo mám v telefóne už danú apku na to. Ale keď fotím fotky fotím Canonom a upravujeme v Pc. Telefónom fotím málo.