Dobrý deň,
neviete mi prosím poradiť, chcela by som priestor v bytovke nejako skrášliť o nejakú nástenku s rozpisom služieb na upratovanie spoločných priestorov, nemáte nejaké vhodné obrázky??? Prípadne iné návrhy.
Ďakujemeeeeeeeee🙂
aj u nás bývame viacerí, ale niektorí na upratovanie zabúdajú....
My sme mali v jednej bytovke pri vchode nastenku a domovnicka tam stale vesala kto ma cez vikend upratovat. Teraz mame tak isto obycajny vytlaceny papier prilepeny na stene a na nom je kto v ake datumy po cely rok upratuje, neviem co ine specialne by si tam na skraslenie chcela. Ked zabudaju tak to treba povedat im a nie tu, ked upratat nechcu tak ani papier nacapeny na dvere bytu im nepomoze. Ja sa staram sama o seba, je mi jedno ci susedia upracu alebo nie, nezijem na chodbe ale v byte a tam mam upratane to mi staci. Normalny slusne vychovany ludia vedia, ze spolocne priestory treba aj upratat.
Takže ak môžem poradiť. Pri vstupe máme nástenku, kde si pripíname odkazy, kto kedy prerába, kto má párty 🙂 predsa sme rodiny s deťmi a pokiaľ bude niekto vo veľkom pracovať, radšej vybehneme spinkať k babke 🙂 A upratovanie... Nakoľko vo vchode máme bývajúcich 7 rodín, tak každý víkend upratuje iná rodina. Starám sa o zoznam a máme čistúčko a hlavne nikto sa na nikoho "nefúka" že ja som už upratala a blá, blá .... 🙂