Upozornenie na Lux Fashion na Facebooku

barborkake
18. júl 2014

Chcem Vás všetkých upozorniť na LUX Fashion na Facebooku!!!
Sú to podvodníci!!! Predávajú, nie že fejky, ale total fejky oblečenia! Ak chcete vrátiť peniaze, peniaze nevrátia a ani nekomunikujú! Majú tam len objednávky, ale žiadneho spokojného zákazníka! Negatívne komentáre mažú a blokujú!
NEOBJEDNÁVAJTE si cez nich nič!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šírte to ďalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

barborkake
autor
18. júl 2014

Michal Bener Takze takto.Vsetci ti ktori boli podat trestne oznamenie na policii dočkali sa vratenia penazi aj ked po dlhsej dobe...vsetko ostatne su dristy,a este jedna vec,vsetci co ste boli oklamani a chcete si to vybavit zoci voci tejto podvodnej osobe barbi sportu,jeho skutocne meno a adresa je: ROLAND KERESZTES GEN.KLAPKU 2962/36 KOMARNO 94501 na tejto adrese ho najdete a vsetko ostatne su dristy a vymysly...

barborkake
autor
18. júl 2014

Lucia Hamzova Krajnakova ahojte davajte si pozor barbi sport maju novu sranku na parfemi a ine https://www.facebook.com/pages/LUX-Fashion/4119...

barborkake
autor
19. júl 2014

LUX Fashion

Kristína Kováčová NEOBJEDNÁVAJTE NIČ ! Sú to podvodníci! Total nekvalitný tovar, fejky sú slabé slovo! Peniaze nevrátia, nekomunikujú, ale zablokujú!!!

Kristína Kováčová Našla som kopec podvedených ľudí zo stránky LUX Fashion!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

barborkake
autor
23. júl 2014

!!!!!!! POZOR !!!!!!
https://www.facebook.com/permalink.php?id=14487... tu su nespokojni zakaznici

LUX Fashion sú podvodníci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Totál nekvalitný tovar!!!!!!!!!!!!!!!!§ Fejky slabé slovo!!!!!!!!!!!!!!! Peniaze nevrátia, nekomunikujú, len zablokujú nespokojných zákazníkov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šírte to ďalej, pomôžete ďalším a ušetríte sebe i iným peniaze! ĎAKUJEM

Môžem poprosiť od oklamaných ľudí,nech napíšu koment ako pokračujú?Nech vedia aj ostatný,či im zo stránky odpísali a pod...SAMOZREJME ĎAKUJEME...

chanka
4. aug 2014

Dobry den prajem, no tusim som sa chytila aj ja do pazurov, tovar som dostala ale je taky nekvalitny ze az, ked som im pisala tak ma samozrejme zablokovali. Takze mam nekvalitny tovar a peniaze fuč. Poradte ci mam dat trestne oznamenie ale im poslat spat tovar na dobierku myslite ze mi vratia peniaze spat? Som zufala ☹

chanka
4. aug 2014

@barborkake Veru tak aj ja som sa stala obetou , , ked som jej napisala ze tovar je nekvalitny ze chcem vratit tak neodpovedala ak som to napisala na nastenku Facebooku tak to vymazala a zablokovala ma.

tinuska436
4. aug 2014

No aj ja mám zlú skúsenosť ☹ nekomunikujú, napísala som aj koment, samozrejme hned vymazali,, ☹
Ako to riešite baby?

tinuska436
4. aug 2014

napísala som na nich aspon podnet finančnej správe, že nedávajú bločky 🙂 šak možno motyka vystreli a skontrolujú ich 🙂

barborkake
autor
4. aug 2014

Zbierané ľudí na hromadné trestné oznámenie, ak chcete pridajte sa. A takisto to riešime cez ďalšie úrad!
Tovar v žiadnom prípade netreba posielať spať, nebudeš mať peniaze, ani tie shity! A ten Kerestesz to predá ďalej. Nájdite si na FB - Podvedení zákazníci LUX Fashion alebo Kristína Kováčová , pridajte si nás do priateľov a budeme tam komunikovať. Vďaka

chanka
5. aug 2014

poslala som ziadost .... Dakujem

barborkake
autor
5. aug 2014

Aké meno?

barborkake
autor
6. aug 2014

!!!! Barbi Sport je už LUX Fashion a ich ďalšia podvodnícka stránka sa volá SPORT STYLE !!!!! Isto má Kerestesz i ďalšie stránky s totálnymi fejkami oblečenia a parfémov, s kt. okráda ľudí o peniaze !!!!!

barborkake
autor
7. aug 2014

Chanka- pod akým menom si ma žiadala o priateľstvo?

barborkake
autor
11. aug 2014

https://www.facebook.com/permalink.php?id=14487... tu su nespokojni zakaznici
POZOR !!!!! LUX Fashion je i Oblecenie- štyl !!!!!!! Sú to PODVODNÍCI !!!

Pozrite si moju stránku i stránku LUX Fashion- Podvedení zákazníci
Predáva totálne fejky oblečenia i parfémov!!!
!!! POZOR !!! Nezdieľajte súťaže podvodníka z LUX Fashion, ešte nikomu nič neposlal, len šírite jeho stránku a on sa smeje ďalej, ako odrbáva ľudí o peniaze!!! Nelajkujte jeho stránky a ani obrázky!

lindakertis
17. sep 2014

@barborkake ahojte no dnes som tiež bola nimi oklamaná..som si objednala zateplené topánky za 22 plus 3e postovne...no strasn nervy mam ....... ako ste riesili dalej aby vymnil tovar resp. vratil peniaze?....zo zkona musi ...nie?najdem na poste cez dobierkovy list aj jeho adresu a mozem ziadat od neho peniaze?

onika87
20. sep 2014

a to iste Sportcentrum Nike, adisas,puma takisto podvodnici..tiez to bude ten isty asi ten Kerestesz

onika87
20. sep 2014

Na facebooku Sportcentrum Nike, Adidas, Puma neobjednavat, su to spiny spinave, posielaju stare cinske handry, vymyslena adresa a meno odosielatela, na fb neodpovedaju a takisto mazu vsetko svine su to nech skapu do rana

kamila84
25. sep 2014

ja som pekne naletela minuly tyzden a tento tyzden som topanky poslala na reklamaciu spat a uz LUX fashion mi nechce na facebooku ukazat a nasa konverzacia sa ukazuje ako bloknuta co mam robit ist na policiu? jaj ja hlupana vedela som ze fejky ale ze az tak dopadnem ze mi posle najprv iny tovar ktory bol poskodeny po jeho vrateni ma odstrani z facebooku jaj

kamila84
25. sep 2014

@barborkake ja som bola oklamana tento tyzden cize mozem sa pridat na hromadne trestne oznamenie?

natsel
28. sep 2014

aj ja

barborkake
autor
29. sep 2014

Poškodené baby! Píšte mi na FB - LUX Fashion - Poškodení zákazníci, posielam vzor trestného oznámenia, aby ten hajzel išiel sedieť! Ozvite sa! 😉

natsel
30. sep 2014

Ahojky...Mne poslali iný tovar, sľúbili vymeniť, nemám teraz ani peniaze, ani tovar, adresu mám....Roland Keresteš, Gen.Klapku 36/15 Komárno 94501 ☹((( som blokovaná a stranku už neviem nájsť!!!! hajzel☹

gabriela93
1. okt 2014

Ahojte,mna oklamali v tom sportcentre-nike adidas puma.platila som 33,70 s dobierkou.podala som oznameniena policiu,bolo to este 9 septembra,no odpovedvsom este ziadnu nedostala ako pokracuje vysetrovanie.vcera boli aj v spravach,tak dufam,ze ich uz zacnu riesit,lebo si veselo predavaju dalej.