Upomienka za elektrinu

milka2345
18. sep 2019

Ahojte, nebudem sa vyhovarat na zabudnutie ani nic podobne. Jednoducho tento mesiac nam prisiel nedoplatok za vodu 230€(uz zaplatene) do toho nedoplatok za elektrinu (ZSE) 270€ splatne do 20.9. Nevyjde nam to zaplatit teraz, neviete po kolkych dnoch poslu upomienku a kolko este po upomienke cakaju na zaplatenie vdaka.

hrehusa
18. sep 2019

@milka2345 zavolaj si tam povedz im čo je vo veci a informuj sa, aj oni sú len ľudia 🙂

janka2501
18. sep 2019

ved si vybav splatkovy kalendar, ja som tak riesila nedoplatok v spp, a bez problemov mi dali splatkovy kalendar, mimo klasickej mesacnej uhrady

rucka77
18. sep 2019

@milka2345 tiež by som išla do splátkového kalendáru alebo zavolaj a povedz, že to uhradíš o mesiac

milka2345
autor
18. sep 2019

Zaciatkom mesiaca to v pohode uhradime, len tento mesiac bolo viav vydavkoc, este muz bol na pn mensi prijem.. A pravdupovediac ani sme to necakali vzdy sme mali preplatky a zrazu toto.

milka2345
autor
18. sep 2019

Len mna zaujimalo, ze davaju viacdnovu lehotu aj na poslanie upomienky a jej zaplatenie, alebo posmu hned po splatnosti a daju na to 7dni

veronikaszabova
18. sep 2019

@milka2345 ak mas v plane zaciatkom oktobra zaplatit, tak neries. Nepride ti ani upomienka dovtedy.
Ak sa bojis, zavolaj na infolinku a informuj sa.

mondolina
18. sep 2019

Môžu odpojiť elektrinu a budete platiť aj za znovu pripojenie.

masenkamedvedova
18. sep 2019

Splátkový dajú len ak ste uhrádzali zálohy nacas. A upomienku posielaju so 14 dnovou splatnosťou.

sendy1977
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sendy1977
18. sep 2019

@mondolina už to tak nie je, odkedy maju aj oni konkurenciu. My platíme za dom kde nebývame 3 krát do roka. Zabudli sme zaplatiť a neodpojili nás, najprv nám poslali SMS.

marsmykkok
18. sep 2019

@mondolina aby ju odpojili musí ti prísť výzva doporučene. cca 7-14 dní po splatnosti pošlú, (kedže čakajú či si neuhradila posledný deň a kým to nabehne na účet, nepošlú nič hned 21.9) potom kým to príde poštou a určite budeš mať nejaký týždeň-dva na zaplatenie, teda stíhaš v pohode ak to uhradíte hned začiatkom mesiaca.

drobcek26l
18. sep 2019

Elektrina tam upomienky posielajú smskou okolo 8 dňa v mesiaci
Voda až v polovici mesiaca a splatnosť do konca mesiaca. Takže ak zaplatíš prvý týždeň všetko stíhaš aj bez upomienky si myslím

wikisara
19. sep 2019

Podľa mňa sa u nich dá isto vybaviť splátkový kalendár. Treba si tam len zavolať, možno by ti vedeli aj ten dátum len posunúť, len aby to tam mali niekde poznačené