Ahojte, netuší niekto či ešte viem ešte niečo spraviť so stravnými lístkami Up dejeuner ktoré skončili platnosť 31.12.2022, mala som v práci zastrčené a neskoro našla. Up dejeuner akceptuje vrátenie len do 20.1. čo som zmeškala. Môže ich ešte nejako pomocť prijať a uplatniť ten kto ich može príjimať bežne ?
Zahodiť
Pracujem v oblasti kde sa denne snažím iným pomocť a tiež sa dostavám do situácii kde je kopec vecí ktoré by som iným nemusela akceptovať a narobiť im tým problémy a nerobím to ,ale práve naopak snažím sa im pomocť veci čo najlepšie vyriešiť, tak ma to trošku mrzí že taká nekarma ked ja raz potrebujem trošku pomocť...
@brulinka akože prepáč už som tu citala kadečo....ale toto ma dostalo..môžeš akokoľvek pomáhať druhým, to je úplne super, ale myslím ze pomáhas vrámci svojich možností a určite neporusujes to co je dané....snáď nemôžeš čakať ze teraz bude niekto porušovať to co sa nemá. Je to len tvoj problém ze si zabudla na strávenky
vobec sa neuražam a je mi samozrejme jasne že bola v prvom rade moja chyba že som si na to nedala pozor, len som napisal že ma to mrzi že pre pár dni to nešlo akceptovať a chcela som vedieť či niekto nemá vedomosť či s tým ešte niečo neviem spraviť ak niekto pracuje na stranke tých prijimatelov poukážok či nahodou oni nemajú ten termin neskôr
21 dní nie je par dní...
zamestnavatelovi vedia vziať spať do 20.1., odosielali sme cez zamestnavatela par dni po 20. ,určite to mali do tyždna, z 2.2. 2023 už prišla zamietava odpoved. 184eur
@brulinka no ved majú právo na to aby to zamietli...posielala si po termíne....bohužiaľ, zbytocne lamentujes
@brulinka odpoved od nich si dostala, neviem aku inu radu tu cakas. Maju terminy, ktore musia tiez dodrzat. Ponaucenie mas do buducna. Moze ta to akokolvek mrziet, ale je to tvoja chyba
@brulinka uz ich mozes leda tak vyhodit