Ahojte, prosim o radu absolventov ci studentov psychologie, ktori maju skusenosti s tymito skolami. Tento rok som skoncila bakalarske studium psychologie na VS sv. Alzbety a na Mgr. studium ma prijali na obe univerzity - UK aj TRUNI a ja sa neviem rozhodnut, kam ist. Kazda ma svoje pre a proti a nechcem potom svoj vyber lutovat..
@janinah mas s nou osobne skusenosti?
@maruska_22 nie,ale štúdium psychologie bolo jednou z možností u mojej dcéry pred rokom,tak sme dosť zisťovali info ..aj o tom,ktorá škola má akú povesť a možnosti
Lepšie znie UK - má tradíciu..... Aj to je čosi.
Hej, viem ze Komenskeho ma asi najlepsie meno na Slovensku, ale na druhej strane viacero aj profesorov, ktorych som sa pytala na nazor, mi povedali, ze Trnavska je z hladiska studia psychologie najlepsia na Slovensku a Komenskeho ma len to meno, ale inak na nu mnohi nadavaju.. ale zas urcite bude UK uz len v zivotopise dobre vyzerat, tak neviem.. viem tiez, ze je tazke sa tam dostat, z minulorocnych tretiakov od nas vzali len jedneho, ale nechcem tam ist len kvoli tomu... Normalne som si zelala, nech ma vezmu len na jednu, nech potom nemam takuto dilemu a teraz just obidve 😀
@maruska_22 trnavska nemá meno,to už aj prešov má lepšie meno čo sa psychologie týka 😉
@maruska_22 Komenského, jednoznačne 🙂
Radsej UK, ale ked sa to tak vezme, tak kazda fakulta ma lepsie nieco ine. Na trnavsku som tiez pocula chvaly, takze je dost tazke si vybrat. Teraz aktualne mi styri kamaratky koncili na UK stvrty rocnik a teda zhodli sa, ze bol zatial najnarocnejsi za cele studium zatial, takze sa priprav na riadny zaberak.
Urcite UK...bez vahania.
Jednoznačne UK🙂
UK 😉