Ahojte...stalo sa vám že keď ste dali kód na Pampers s unionu kontaktovali vás s poisťovne že objednávku spravila nie ich poistenkyňa na váš kód a že si od vás pri opakovaní situácie môžu žiadať náhradu? Zisťujem len či sa to niekomu stalo alebo si niekto vystrelil so mňa
@simca06022011 vysvetlili mi že kod ktorý prislúcha a bol vygenerovaný k menu môjho dieťaťa spravila osoba,ktorá v unione neni poistená a nieje ani jeho matka čiže sa to berie ako porušenie a zneužitie
nerozumieme sa, ty vies kto generoval ten kod? robila si si objednavku? alebo zneuzili vase udaje a NIEKTO si to vygeneroval a pouzil na svoju objednavku? Alebo si to ty niekomu dala a ten si urobil objednavku?
@simca06022011 vygenerovala som kod a poslala som ho druhej mamičke ktorá si spravila objednávku
Ked si poskytla tvoj jedinecny kod inej mamicke, tak ste ho spolocne zneuzili, porusili pravidla, tak co sa cudujes, ze sa im to nepaci? Kod je poskytnuty len poistencom Unionu ako benefit a o jeho vyuzivani rozhoduje ten, kto ho poskytuje.
no cize ano, union ma pravdu. Objednavka musi byt na tvoje meno. Je to benefit pre teba. Ciez ak zistia ze to rovno objednava iny clovek a nie je to pre maleho poistenca = budu si ziadat nahradu. Mozu.
Inak presne som spekulovala vcera nad tymunionom, ale uz nemam dceru do 2r :Da presne som tento problme zbadala, lebo na stranke unionu je ten postup cely popisany.
Nesatlo sa mi ale teda... Ja som to akurat vcera pozerala, na hipp. AKoze tvoju objednavku, oznacili ako "od cudzej osoby" alebo niekto iny pouzil tvooj kod bez tvojho vedomia? lebo teda nerozumime co presne je problem.