Ahojte objednávam si El kefky a neviem dať do košíka viac ako jednu kefku so zlavovým kódom. Moja otázka znie, či si mám objednávat každému členovi rodiny osobitne kefky a platiť zvlášť za dopravu? Máte s tým skúsenosti? Ďakujem za každú radu.
Prosím viem sa dopracovať k zľavovému kódu aj cez aplikáciu? Lebo synovi som kód našla cez stránku. Ale mne cez aplikáciu pre mňa, neponúka túto možnosť 🤔
@petamich čiže čo kefka to poštovné ? Super ale aj tak za 2 éčka kefku nenájdem 🙂
presne dve objednavky, resp. x objednavok, x krat postovne
nieje osobný odber? Ja som si dala do lekárne a mala som zdrama 3 kefky, každá osobne.
@suzitok jej super ďakujem za radu
Otvor kazdy mail a zvlast klikni na link..potom druhy mail..ono ti to bude do jedneho kosika davat..uz si presne nepamätám ako som to robila , ale niekde tam bol aj navod ako vlozit viac kusov
@lubka474 nie, neprisiel, ale na stranke unionu som si zaklikla, ze mam zaujem o kefky, z každého účtu zvlášť ja + 2deti, nasledne mi dosli 3 maily..z kazdeho mailu som sa cez link dostala na stranku lekarne a vlozila zvlast kefky do kosika aj s kodom...hadzalo mi to do jedneho kosika, nie zvlast..
@rhodesian ja som si volala do union a požiadala o kód hneď mi ich poslali na email
@terezia1105 ďakujem skúsim 🙏
nanestastie ano, hlupo to vymysleli