Union kefky

3. okt 2022

Ahojte objednávam si El kefky a neviem dať do košíka viac ako jednu kefku so zlavovým kódom. Moja otázka znie, či si mám objednávat každému členovi rodiny osobitne kefky a platiť zvlášť za dopravu? Máte s tým skúsenosti? Ďakujem za každú radu.

petamich
3. okt 2022

nanestastie ano, hlupo to vymysleli

rhodesian
3. okt 2022

Prosím viem sa dopracovať k zľavovému kódu aj cez aplikáciu? Lebo synovi som kód našla cez stránku. Ale mne cez aplikáciu pre mňa, neponúka túto možnosť 🤔

petamich
3. okt 2022

@rhodesian nie iba cez online pobocku to slo

rhodesian
3. okt 2022

@petamich ďakujem

autor
3. okt 2022

@petamich čiže čo kefka to poštovné ? Super ale aj tak za 2 éčka kefku nenájdem 🙂

petamich
3. okt 2022

presne dve objednavky, resp. x objednavok, x krat postovne

marryen
3. okt 2022

nieje osobný odber? Ja som si dala do lekárne a mala som zdrama 3 kefky, každá osobne.

suzitok
3. okt 2022

Normálne sa da objednat aj viac...treba zadat kefky do kosika a potom kody s medzerou...ja som kazdu vkladala cez link v maily, kde bol aj kod a islo to

autor
3. okt 2022

@suzitok jej super ďakujem za radu

suzitok
3. okt 2022

Otvor kazdy mail a zvlast klikni na link..potom druhy mail..ono ti to bude do jedneho kosika davat..uz si presne nepamätám ako som to robila , ale niekde tam bol aj navod ako vlozit viac kusov

lubka474
3. okt 2022

@suzitok môžem sa spýtať, to vám prišiel mail z Unionu, že máte nárok na kefku?

petamich
3. okt 2022

@suzitok asi im ludia pisali podnety, nam to neslo, otvaralo mi nove kosiky a kody mi nechcelo zobrat viac len prave jeden 🤷‍♀️

janai1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aliziana
3. okt 2022

@lubka474 mne neprišiel mail, tu na koňovi som sa o tom dozvedela... Mail prišiel až potom ako som si dala požiadavku na kód

suzitok
3. okt 2022

@lubka474 nie, neprisiel, ale na stranke unionu som si zaklikla, ze mam zaujem o kefky, z každého účtu zvlášť ja + 2deti, nasledne mi dosli 3 maily..z kazdeho mailu som sa cez link dostala na stranku lekarne a vlozila zvlast kefky do kosika aj s kodom...hadzalo mi to do jedneho kosika, nie zvlast..

suzitok
3. okt 2022

@petamich moze byt, ze to zmenili...inak aj pre nich je jednoduchšie posielať to v jednej zasielke, ako vo viacerych...

petamich
3. okt 2022

@suzitok tiez si myslim 🙂 len zial na niektore veci pridu az ludia ako ti, ktori vymyslaju tie procesy, nevadi

lubka474
3. okt 2022

@suzitok
@aliziana dakujem za info

terezia1105
3. okt 2022

@rhodesian ja som si volala do union a požiadala o kód hneď mi ich poslali na email

rhodesian
4. okt 2022

@terezia1105 ďakujem skúsim 🙏