Ahojte ludia. Aké mate skusenosti v unicredite? Chceli by sme prejst do tejto banky. Piste všetky skusenosti.
Ja tam mam ucet uz 10 rokov a spokojna som.
Ja tam mám účet ešte od strednej školy a Max spokojnosť. Aj keď som potrebovala prvý úver na zariadenie bytu predschválili ho a úplne bez problémov do hodinky vybavili s najlepším úrokom. Ja mám u nich U conto a mám výbery zo všetkých bankomatov úplne zadarmo. Takže plná spokojnosť. Veď aj niekoľkokrát vyhrali banku roku sa mi zdá
Ja som k nim presla z VUB kvoli prenosu hypo a som spokojna.
ja som tiez presla z vub a je to trochu pomalsie vo vsetkych ohladoch, ale inak fajn. na to, ze ucet je zadarmo, vsetko funguje velmi dobre.
...ahojte tak ja mam inu skusenost.....predvcerom som si vyberala 500 euro z bankomatu vo Zvolene lebo som mala cestu, vcera pozrem cez mobilnu aplikaciu aku tam mam este hotovost malo tam bit cca 513 euro a hla len 13 euro, tak pozriem vypisy a a napisane ze vcera som vyberala s pobocky vo Zvolene hlavne ze byvam v Banskej Bystrici a cely den som bola doma....pozriem na hodinky vela hodin ist uz do Europy na pobocku zatvorene...volam na infolinku nie a nie sa dovolat volala som asi 5 krat nastastie to zdvihli....popisala som problem pani mi povedala ze oni maju problemy tak ma ukludnila,,,,,preslo uz 17 hodin a ja stale nemam tych spominanych 500 euro na ucte tak som zvedava kedy sa vratia a ci sa vobec vratia....pred chvilou som citala ze v Unibanke jednemu zmizlo 89 000 EUro dobre citate a ze vsetko prebehlo v poriadku a dalsi pan prisiel o 20 000 Euro v Csob....selavi
@mata0410 ako pracovat, alebo ucet?
@kittykat22
myslela som zriadit si ucet
Skúsenosi z unikreditbankou boli naozaj dobré. Učet tam mám už 17 rokov. Len teraz po uhrade poistneho do Rakúska v Smartbankingu som mala problemy s zahlungreferenz, t.j. referencia platby. Má niekto s týmto skúsenosti?
Chcel by som upozornit na tuto podvodnicku banku. Synovi strhlo neopravnene 440€ z uctu cez platobnu kartu na nejaky Rusky ucet ihned si dal zablokovat kartu spisal reklamaciu cez ich stranku a aj osobne na pobocke. Po 30 dnoch mu prisla odpoved ze zamietaju jeho reklamaciu. Odvolal sa a napisal im co si o nich mysli tak mu napisali ze vzhladom k tomu ze si vsimli ze ma poisteny ucet mu vratia a teraz dobre citajte do 90 dni 200€ zo 440€. Tak co je to za banku ktora nevie chranit svojho klienta a dopusti aby podvodnici tahali peniaze z kariet. A ako je mozne ze ten kto riesil reklamaciu si nevsimol ze ma poistenie. V slovenskej sporitelni by sa toto nikdy nestalo ako u tychto podvodnikov! Ked sa raz zablokuje karta ako moze prejst transakcia? S touto bankou uz nechceme mat nic spolocne a sa cudujem ze este maju vobec tyto spekulanti nejakych klientov.
Dobry deň. Viete mi povedať do koľko dní mi príde karta? Ďakujem
@nika19111989 mne neprisla dva mesiace. Niekde sa stratila. Dalsie tyzdne trvalo kym poslali novu.
@mata0410 mame u nich 3 osobne a 3 firemne ucty...max.spokojnost....