Žienky, už 3x sa mi stalo že sa mi nerozpustila tableta pri umývaní. Aj som riady prehodila a nič.z nadobky mi vypadla ale nerozpustila sa. Program rovnaký ako doposiaľ, a včera mi to začalo robiť. Teraz som ju dala k priborom tak uvidím,ale...Neviete poradiť? Ďakujem.
Skontroluj prívod vody. Mne to robilo, keď sme mali problémy s čerpadlom.
Kvôli tomuto používam somat gel
Ja dávam jar kapsule tie gelove a doteraz nebol problem zeby sa mi nerozpustili a aj riad je pekne umytý 🙂 a finish klasicke tie tvrde tablety sa mne nikdy poriadne nerozpustili a zostavali fleky po umytí ..
@slavka030 skús počas programu otvoriť myčku a buď máš málo vody alebo je studená. Môžu to byť upcháté trysky alebo nejde ohrievanie vody. Alebo blbosť - máš zaseknuté dvierka a tabletka nepadne dole.
Ja som použivala tablety jar do umyvačky bola som s nimi spokojna su super ale nerozpuštali sa mi tak som ju pred tym trošku napichla a rozpustila teraz som začala použivat tie z DM a zatial fičia 😉
Voda hreje určite, keď otvorím unyvacku razi z nej para a riady au horúce. Program dávam mín. 1.15h a toto sa mi stalo až včera. Dnes ráno som dalá 1.30h a to isté. Keď som dala tabletu medzi príbory tak mi ju rozpustilo. Práve som ju zapla prázdnu s cisticom Na 70 stupňov.
1.15 ? Ja ju pušťam na 30 min. a to staci na to aby mi jarove tablety rozpustilo a pekne umylo 🙂
Minimum z nej bolo rozpustené, tak musela vypadnúť skor. Večer som ju prečistila, tak uvidím dnes večer keď ju pustím, či to bude ok. Ak nie skúsim tie jarove kapsule . Ďakujem zienky za rady.
Zrus tablety a kupuj radsej hocijake jar kapsule