Ahojte, v pondelok mi zomrela najlepšia kamarátka na rakovinu a bojovala s tým dva roky. Nemôžem sa s tým proste zmieriť nakoľko som s ňou bola stále v kontakte nosntop. Bol to taký človek ktorý vám bol na blízku 24 hodín aj keď mala rakovinu bola strašne pozitívne naladena a vôbec si tu chorobu nepripúšťala. Len ja to nemôžem stále vstrebať stále mi je to plaču a neviem čo robiť. Mali ste nikto podobnú situáciu prípadne ako ste sa s ňou vyrovnali? Mala 30 rokov, je smutné že odchádzaju mladý ľudia 😥😢😥
@trema To ano, ona mala rakovinu prsnika. Nasla si hrcku ale bala sa s tym proste hned ist tak to odkladala stale a isla tusim az o pol roka, už keď jej bolo zle a zvracala. Ja som proste na tieto veci velmi citliva, lebo ona tak verila ze sa z toho dostane. Mala aj dieta a priatela, takže o to horsie. Spravila chybu ze nesla hned na vysetrenie 😢
uprimnu sustrast :(
Úprimnú sústrasť, je mi to veľmi ľúto, je to hrozné, keď odchádzajú takto mladí ľudia. Mne pred niekoľkými rokmi zomrel kamarát, mal rakovinu žalúdka, boj s ňou vyhral. Následne dostal rakovinu pľúc a to už nezvládol. Mal 34 rokov. 💔
Ja este kamaratku mam. Pozname sa zo ZS, takze je to naozaj dlhe kamaratstvo. Pred 2 rokmi jej diagnostikovali ALS. A teda som z toho uplne mimo. Prezivat s nou tuto pliagu je naozaj narocne. A co bude potom, neviem.... mozno smutok, mozno pocit ulavy...
Mala, pred rokom, chodím na hrob..
Úprimnú sústrasť. Plač, keď chceš plakať, je to v poriadku. Čo tu už poradiť 😔😔😔. Drž sa...
😱😢 úprimnú sústrasť mladý ľudia by mriet nemali