Ahojte mamičky,náš maličký má 4 mesiace a 8dní,od včera je cez deň dosť umrnkany,dnes to isté,v noci spí ok,kaka každý deň,mrnci aj keď je napapany,v domácnosti nič nespravím,nemôžem ho nechať ani na sekundu samého,niekedy aj na rukách stále mrnci,môžu to byť zuby alebo si len pýta viac pozornosti ako doteraz?Ďakujem za rady 😉
@lenkaduricova1989 Ahoj Lenka. Ťažko povedať. Môže to byť veru čokoľvek. Moja dcérka tiež mala dni kedy som nechápala, prečo plače. No ja som to vždy riešila tak, že som si ju dala do nosiča a bola tak stále pri mne, nedalo mi to nechať ju len tak mrnkat, či plakať. Vždy sa ukludnila. A ja som si navarila, upratala... A jej sa páčilo pozorovať všetko "z hora". Teraz má rok, je primerane samostatna, určite si "nezvykla na ruky", nosiť sa už ani nechce odkedy chodí...
Určite si aj vy nájdete spôsob, ktorý vám bude vyhovovať a všetko bude fajn 🙂
@janickacrazy Praveze keď je na hracej deke chvíľu sa pohra a potom mrnka,stále ale máme už 8kg a stále nosiť nepripadá do úvahy,a v nosiči som skúšala,chvíľku vydrží a zasa mrni,budem ho sledovať a uvidím čo ďalšie dni ďakujem 😉
No on ti nemá veľmi ako inak povedať, že niečo nie je v poriadku. Môžu to byť aj zúbky, môže ho bolieť bruško, na to musíš prísť buď ty alebo doktorka..
ja by som v tom problem nevidela..Môžu to byť aj zúbky, môže ho bolieť bruško..je toho viac..🙂
Zúbky by to už mohli byť alebo niektoré deti takto oznamujú, že sa necítia dobre. Nemôže sa na neho lepiť nejaká chorôbka?
moj maly ma uz 10mesiacov a stale ma take dni, ze nic nespravim, stale sa pyta na ruky mrnci. a neviem preco. ci su to zuby alebo ho nieco trapi, ked take dietatko to este nepovie.ale veru je to narocne nosit cele dni na rukach. niekedy to moze byt aj o tom ze mu je teplo/zima, zle sa vyspal. pokial pekne papa/pije, kaka a cika, a tiez spi a vizualne na nom nic nevidis, tak asi budes musiet len vydrzat. prajem pevne nervy!
@lenkaduricova1989 Takže može to byť kadečo, zuby, koliky, nudí sa a chce tvoju pozornosť. Ked ho dáš na zem na bruško a obložíš hračkami aj tak mrnčí? Ked iba mrnčí, tak si možeš aj niečo porobiť, pokiaľ nereve akoby ho rezali, tak by som ho stále nenosila na rukách, lebo si zvykne a potom už ozaj si nič neporobíš. Moj druhorodený prereval prvých 6mesicov, nemrnčal ale ziapal celé dni.