Kupili sme full 3d stromcek a teda riadne smrdi. Ak mate skusenost aj vy, vypachol postupne? Alebo ho mam rovno vratit?
Vypachol
podla mna by vypachol, dajte ho niekde von nech sa vetra a malo by to byt ok. to je pri takychto umelych asi bezne.
Ten zápach sa časom zmierni, ale aj po rokoch má umelý stromček svoju vlastnú arómu, nepodobnú živému. My sme od môjho detstva mávali len umelé stromčeky (odkedy otec nevedel zliezť z jedle, na ktorú ho vyslal svokor, aby z nej odrezal vrchovec 🙂 a mne sa už navždy bude vôňa Vianoc spájať s vôňou umelého stromčeka. Vždy, keď ráno otvorím dvere do obývačky, dýchajú na mňa Vianoce. 😉 Až ho necháte "odvetrať" a ozdobíte ho čokoládkami, do izby dáte živý adventný veniec alebo aspoň kyticu z čečiny, nejaké medovníčky, vanilkové rožteky a iné, ten zápach to zmierni.
To sa vyvetrá to sa neboj, daj niekam kde nebude vadiť ten puch, do garáže alebo tak a ono sa to vyvetrá a nebude to cítiť.
Ale teda toto je tiež jeden z dôvodov prečo by som chcela ísť do živého.
@zuz0110 svokra tiez kúpila taky smrad ľavý, pár rokov ho mala vonku na terase pod prístreškom a už ho máva normálne dnh a nesmrdi.
@zuz0110 Ahoj môžem sa spýtať ako to nakoniec dopadlo s tým stromčekom z artium? Ja som ho objednala včera myslela som že to prekonám no dnes som ho už musela vyhodiť na terasu vyvetrať lebo z toho zápachu ma od rána bolela hlava. Premýšlam že ho vrátim. Počkám ešte čo mi napíšeš ty či ten zapach zmizol. Ďakujem
@zuz0110 nemam tqku skúsenosť bud by som ho dala vonku niekde aby na neho neprsalo ci to nevyprcha alebonurcite vratit