Umelé prsia - skúsenosti 🐐🐐

kvetinka085
11. mar 2020

Ahojte, rozmýšľam že si dám urobiť umelé prsia, nepáčia sa mi tie moje už od puberty..
Chcem sa spýtať tie čo ich máte mali ste veľké bolesti po operácii? Dalo sa to zvládnuť a ako dlho ste mali bolesti? Poprípade na akej klinike vám ich robili? A kolko mate ml, tvar značka implantátu..
Ešte nie som matkou, ale určite plánujem byť v budúcnosti.. Nebude ma to nejak obmedzovať pri kojeni? 🙂🙂 Ďakujem za odpovede

nenne9
11. mar 2020

@kvetinka085 konecne nieco co neni o korona víruse 😁

mala_zuzu
11. mar 2020

@kvetinka085 ahoj, ja mám, čo sa týka bolesti tak to závisí od toho kade bude vedený rez a kde budú implantáty vkladane. Ja som po jednom dieťati, ale chceli by sme ešte jedno, preto som si dala pod žľazu, to by nemalo vadiť pri kojení. Avšak odporúča sa minimálne rok po operácii neotehotnieť, ak otehotnies až po roku, nemalo by to tvar imaplanatov vôbec zmeniť. Čo sa týka bolesti, tak tým že ich mám pod žľazou (pod svalom viac boli) tak som bolesti nemala žiadne, na druhý deň som sedela na káve a vydávala doma, jedinú tabletku som si nedala od bolesti.
Implantáty sa vkladajú buď cez bradavky, alebo popod prsia...ja mám anatomické, tzv slzicky, tie guľaté sa mi nepáčili nevyzerá to prirodzene. Ale značku, veľkosť, miesto vkladu a miesto uloženia ti odporučí po dohode na konzultácii chirurg. Samozrejme od toho všetkého sa odvíja cena. Mne robil Dr. boháč v pro care v Bratislave.

mala_zuzu
11. mar 2020

@kvetinka085 *vysavala nie vydávala 😃

kvetinka085
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kvetinka085
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kvetinka085
autor
11. mar 2020

@mala_zuzu no boha mna boli len ked si do cecku buchnem 😂😂😂😂😂 uz vrieskam ale paci sa mi to velmi fakt nad tým uvažujem presne tiež nad tými anatomickymi.. 🙂 ja mam svoje trojky akurat sa mi tvar nepáči, na to ze mam 23 rokov mam ich dosť "ovysunuté" neviem z coho ty kokos 🤭😂 asi to je geneticky dane.. A hlavne necítim sa v plavkách dobre tak.. Tak aj pre pocit ich chcem

kvetinka085
autor
11. mar 2020

@nenne9 tak nebudeme to rozoberať koronu ked mna napadlo si dat zväčšiť cicky snáď 😂♥️

fokuska
12. mar 2020

@kvetinka085 Mozno nepotrebujes zvacsit, len upravit tvar.
Stale pises, ze sa ti nepaci tvar a ze su ovisnute, nie, ze su male. Trojky zvacsovat, no co ja viem... konzultacia u chirurga ta da viac do obrazu podla mna ;)
Povies mu svoju predstavu a on uz posudi, ci treba zvacsovat, ci len skorigovat tvoje.

chanel_c
12. mar 2020

Ahoj. Nechcem ta odrazat ani nic, ale pred tym ako si to das spravit, pozri si toto video. Mozno aj tak nezmenis nazor, ale co viem tak vela bab si to potom rozmysleli.

https://www.youtube.com/watch?v=piBML0KpLi0
janickacrazy
12. mar 2020

@kvetinka085 skor by som s tým počkala po porode a ukončení dojčenia, to ešte len zistíš ako vyzerajú ovisnuté prsia

3petka
12. mar 2020

@fokuska @kvetinka085 presne aj mňa toto napadlo, že keď máš veľkosť ok len tvar sa ti nepáči tak si ich daj len upraviť...

janny39
31. mar 2020

Určite súhlasím, že je lepšie čakať po deťoch. Ja som tiež čakala no a dočkala som sa. Objednala som sa na kozultáciu do Yes visage pár mesiacov po tom čo som skončila s kojením. Našťastie moja veľkosť bola dobrá len prsia boli ovisnuté bez pružnosti, takže mi stačila len modelácia bez implantátu.  Ale som rada, jedine čo mám je pár slabších jaziev ale prsia majú pekný a plnší tvar.

petulik3003
15. máj 2020

Ahojte ja tiež nad tým uvažujem mám už jedno dieťa ďalšie nebude len stále len uvažujem už by som sa rada dokopala do toho a keďže nikoho nepoznám z môjho okolia hľadám niekoho kto mi poradi nejaké skúsenosti kde koľko či toľko otázok mám .....

esmera50
3. aug 2021

ahojte, ja som tu už niekde písala pred časom, čo s ami stalo...jeden podvodník z netu ma nahovoril na zväčšovanie pŕs podtlakovými bankami...výsledok? škaredé bradavky, krčia sa, vpadajú do hrude, zmäkli...chcem nové! Poraďte špičkového lekára, ktorý mi urobí aj nové bradavky aj nové prsia, prosím!!!! inaks a nevydám....