Ultrazvuková špachtľa - skúsenosti

zuzkanik
17. jún 2013

Ahojte, nedávno som sa na nete presurfovala k tzv. ultrazvukovej špachtli. Je predstavovaná ako zázračná pomôcka na čistenie pleti a boj proti vráskam. Vraj ju používajú v kozmetických salónoch aj namiesto hĺbkového čistenia pleti a užívateľské recenzie na ňu sú výborné. Mám problematickú pleť, nemám čas chodiť na kozmetiku a premýšľala som preto, že do nej investujem. Lenže stojí okolo 100 eur (podľa druhu) a neviem či sa môžem spoľahnúť na užívateľské recenzie a chvály na stránkach predajcov. Máte niektorá skúsenosti s touto špachtľou? Nechcem vyhodiť peniaze za ďalšie zavadzadlo. 🙂

cylka
6. jan 2014

Ahoj, ako si to vyriešila? Kupila si si ju? Aj ja by som mala zaujem. Dakujem za odpoved, pa 😉

jajka16
17. nov 2014

Za mňa môžem povedať, že určite odporúčam, mám 35 rokov, stále problematickú pleť, kúpila som si špachtlu na domáce použitie a po týždni naozaj uspokojivé výsledky, mám jasnejšiu pleť, čistejšie póry (tak o 80%), nové akné sa mi omnoho rýchlejšie hoja - na 2. deň ostane len chrastička, už sa mi tak nezapaľujú. Odporúčam všetkým, ktorý sa s tým trápia. u kozmetičky ma jedno ošetrenie stálo 25,- Eur, takto mám doma špachtlu za 36 a používam ju denne. Kúpila som tu: http://www.laserprezivot.sk/p/246/ultrazvukovy-...
bála som sa kvality, (kedže je cena dosť nízka oproti iným predajcom - inde stojí cez 100,- eur), ale fakt je ako na obrázku a funguje ako tá u kozmetičky.
Prajem pekný deň a krásnu pleť 🙂

julinka29
18. okt 2016
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

tiez by ma zaujmali nejake info 🙂 chcela by som cistiacu rutinu povysit na vyssi level,predsalen je to uz potreba ;)

anulienkalenka
23. okt 2016
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

baby ja môžem za seba doporučiť taku tu ultrazvukovu kefku, s čím sa čistí klasicky tvár určite to poznáte 🙂 ja som mala strašne to "hlbkove" akne na lícach a čele a to nie som žiadny pubertiak. Už si takto čistím pleť vyše 3 mesiace a pleť mam už v poriadku, sme tam sa nejake akne objavi ale to asi každej 🙂 fakt sa stačí len poriadne starať o pleť dixo. sk/ultrazvukova-cistiaca-kefa/

stanka_s
12. apr 2019

Ahojte, niekto s aktuálnymi skúsenosťami? Mate spachtlu doma a ste spokojne? Rozmýšľam, ze si aj ja kúpila ultrazvukovu spachtlu, keďže chodím na ultrazvukové čistenie pleti ku kozmeticke.

kristinapatrik
11. feb 2020

Ahojte treba si k tomu kupit aj nejaky kren alebo zvlhcovac dakujem

23lenka
25. júl 2020

@kristinapatrik ahoj neviem ci si si už kúpila, ale ja mma k spachtle aj gél podkladový a ptm som si kúpila diamantové sérum to vlastne možnosťou lifting vmasirujem do pleti 😁

kikusik23
13. okt 2021

@23lenka ahoj a akú presne značku máš? Je ich toľko a neviem si vybrať 🤔😁

majkl111
17. apr 2022

@23lenka ahoj prosím ta ja zvažuje.kupit spachtlu od Envy.....ty si spokojna oplatí sa investovať .. ďakujem

23lenka
17. apr 2022

@majkl111 ahoj, ja som spokojná spachtlu používam a teraz si chcem ešte kúpiť galvanic na pleť a krk.. Vraj pecka.. Ale chcelo by to aj také ze origos niekto skúsil tu značku co chcem ja...

majkl111
17. apr 2022

@23lenka ahoj akú značku máš..ja som si objednalaa Envy therapy...

majkl111
17. apr 2022

@23lenka aj to wrinkle pero z Envy som objednala

23lenka
18. apr 2022

@majkl111 aké pero? Posli link

23lenka
18. apr 2022

@majkl111 ďakujem

majkl111
18. apr 2022

@23lenka akú značku máš tej spachtle..dik

stanka_s
18. apr 2022

@majkl111 Ahoj, môžem ťa poprosiť ako si spokojná s tým perom?

majkl111
18. apr 2022

@stanka_s ..objednala som ho...príde v piatok..potom dá recenziu

stanka_s
19. apr 2022

@majkl111 super, budem rada 🙂

dana120
13. máj 2022

Ultrazvukové špachtle sa majú používať na tvár a nie na krk kvôli štítnej žľaze aspoň tak to bolo na jednom videu.

sofkabarbie
12. aug 2022

Ahoj skusal niekto spachtlu Reclar?