Ahojte, nedávno som sa na nete presurfovala k tzv. ultrazvukovej špachtli. Je predstavovaná ako zázračná pomôcka na čistenie pleti a boj proti vráskam. Vraj ju používajú v kozmetických salónoch aj namiesto hĺbkového čistenia pleti a užívateľské recenzie na ňu sú výborné. Mám problematickú pleť, nemám čas chodiť na kozmetiku a premýšľala som preto, že do nej investujem. Lenže stojí okolo 100 eur (podľa druhu) a neviem či sa môžem spoľahnúť na užívateľské recenzie a chvály na stránkach predajcov. Máte niektorá skúsenosti s touto špachtľou? Nechcem vyhodiť peniaze za ďalšie zavadzadlo. 🙂
Za mňa môžem povedať, že určite odporúčam, mám 35 rokov, stále problematickú pleť, kúpila som si špachtlu na domáce použitie a po týždni naozaj uspokojivé výsledky, mám jasnejšiu pleť, čistejšie póry (tak o 80%), nové akné sa mi omnoho rýchlejšie hoja - na 2. deň ostane len chrastička, už sa mi tak nezapaľujú. Odporúčam všetkým, ktorý sa s tým trápia. u kozmetičky ma jedno ošetrenie stálo 25,- Eur, takto mám doma špachtlu za 36 a používam ju denne. Kúpila som tu: http://www.laserprezivot.sk/p/246/ultrazvukovy-...
bála som sa kvality, (kedže je cena dosť nízka oproti iným predajcom - inde stojí cez 100,- eur), ale fakt je ako na obrázku a funguje ako tá u kozmetičky.
Prajem pekný deň a krásnu pleť 🙂
tiez by ma zaujmali nejake info 🙂 chcela by som cistiacu rutinu povysit na vyssi level,predsalen je to uz potreba ;)
baby ja môžem za seba doporučiť taku tu ultrazvukovu kefku, s čím sa čistí klasicky tvár určite to poznáte 🙂 ja som mala strašne to "hlbkove" akne na lícach a čele a to nie som žiadny pubertiak. Už si takto čistím pleť vyše 3 mesiace a pleť mam už v poriadku, sme tam sa nejake akne objavi ale to asi každej 🙂 fakt sa stačí len poriadne starať o pleť dixo. sk/ultrazvukova-cistiaca-kefa/
Ahojte, niekto s aktuálnymi skúsenosťami? Mate spachtlu doma a ste spokojne? Rozmýšľam, ze si aj ja kúpila ultrazvukovu spachtlu, keďže chodím na ultrazvukové čistenie pleti ku kozmeticke.
Ahojte treba si k tomu kupit aj nejaky kren alebo zvlhcovac dakujem
@kristinapatrik ahoj neviem ci si si už kúpila, ale ja mma k spachtle aj gél podkladový a ptm som si kúpila diamantové sérum to vlastne možnosťou lifting vmasirujem do pleti 😁
Ultrazvukové špachtle sa majú používať na tvár a nie na krk kvôli štítnej žľaze aspoň tak to bolo na jednom videu.
Ahoj skusal niekto spachtlu Reclar?
Ahoj, ako si to vyriešila? Kupila si si ju? Aj ja by som mala zaujem. Dakujem za odpoved, pa 😉