Ako máte uložené oblečenie v skrini? Menila som teraz šatník, mám veľa takých bluzko-triciek. Ak ich mám na vešiaku, výťahu sa. Ak ich poskladam, musím zľahka prezehlit pred oblečením...ako skladujete vy?
Co sa da, tak to mam tiez na vesiaku. Ak vyberiem pradlo zo susicky este teple, tak ho len pretrasiem a potom ho ani zehlit nemusim, tak ho len zavesim a mam proste vystarane
Máš dobre vešiaky? Pretože na tom celkom dosť záleží, obzvlášť pri upletoch
a mas ich na takych specialnych vesiakoch na bluzky? to sa nevytaha 🙂 su take s hodvabnym potahom. taketo: https://mojasvadba.zoznam.sk/market/pomocky-vla...
Ja mam poskladane v suflikoch/policiach len spodne pradlo, sportove veci, tricka, rifle a strikovane pulovre/svetre. Ostatne veci mam na vesiakoch a to aj upletove a este sa mi nic nevytahalo.
Vieš čo tričká mám normálne poskladané, ako jasné tiež na nich vidieť že boli skladané ale to sa po chvíľke ako ich mám oblečené poddá a inak na vešiakoch, nemám pocit že by sa mi aj blúzky alebo niečo podobné vyťahovalo.
Hmm. Nemám žiadne špeciálne vešiaky. Drevené, hrubšie. Blúzky a pôrodné veci mi nerobia problém, len skôr tie upletove, tenšie
Všetko ale že úplne všetko mám na vešiaku, okrem spodného prádla a pyžám. Mám drevené hrubé vešiaky a na mnohých ešte nádstavce, tie sú vhodné práve na také tenšie veci.
https://www.ikea.com/sk/sk/p/bumerang-nadstavec...
@melanta dik, asi kúpim lepšie vešiaky. Toto vyzerá žeby mohlo byť fajn
Niektoré povešané, ale mám rada veci poukladané v šuflíkoch, to mám najradšej. Šaty, košele, niektoré nohavice visia. Záleží aký je to materiál. Tiež vešiaky kupujem také aby mi sedeli, mala som drevené tie mi na blúzke očká urobili, takže si už na to dávam fest pozor.
Ja mám tiež väčšinu veci na vešiakoch, mám tieto špeciálne protišmykové, čiže keď to na ne pekne navlečiem, nie je šanca, že sa mi spraví na niektorej strane hrb, lebo sa nič nezošmykne. A manžel mi ešte ukázal, ako dávať na vešiaky svetre/úplety, aby sa nevyťahali.
Ja mam problém aj s kúpou vežiakov. Lebo veci mám malé a robia mi "plecia"
ale veď sú aj také tie menšie, popozeraj, lebo my sme také mali a ja som zase nervózna z toho bola, lebo boli malé a mužove veci veľké a to vôbec nesedelo, dajú sa dnes už kadejaké kúpiť 😉
Bluzky mam zavesene. Mam 3,5 m skrinu pre seba rozdelenu pol na pol dvojradove vesanie + sufliky + police takze vsetko je dokonale prehladne nedokrcene🤪
@layla123321 mam presne tieto vesiaky len modre su super
@eviku777 čistá závisť😭
mam vesiaky z tchiba, take ako keby "semisove", jdnak su sirsie a co je pre mna dolezitejsie, nesmyka sa z nich nic... ak su ti tie vesiaky siroke, co moze byt... skus detske. Pripadne nevesaj klasicky ze do ramien das vesiak, ale skus pretiahnut to tricko cez ten vesiak komplet.
Inak ja skladam do sa da :D aj tricka. Je to len o zvyku 🙂
Ahoj , ja mám skoro všetko na vešiakoch. Hlavne blúzky, tričká, košele, šaty atď. A nikdy sa mi nič nevyťahalo. Nemám rada poskladané veci. Na vešiakoch je to oveľa lepšie. 😊