Objednávala som zo shein 2 objednávky. Kuriér volal vtedy keď som zrovna nebola doma a tak som mu povedala nech mi to dá do schránky a on taký že to dá pod tak som bola taká že ok, nie sme veľká bytovka nikto nebude debil aby zobral. No bola som naivná, prišla som a zásielky nikde za 25€. Viem môžem si za to sama, je to moja chyba ale predsa len neviem ako to mám teraz riešiť.
a čo chceš riešiť ze si bola taka naivna (sama pises...)
Ak to bolo oblecenie, sleduj susedky, ktora to bude mat oblecene 😀
@zdenk2 zlodeji vzdy boli a budu. Naivni ludia tiez.
No ries to tak, ze si vezmes ponaucenie.
Nemáš to ako riešiť " príležitosť robí zlodeja ".
Tým v žiadnom prípade krádež čohokoľvek neospravedlňujem.
Máš ponaučenie v hodnote 25 €.
Neporiešiš to nijak. Za 25 eur si získala lekciu.
No už s tým nenarobobiš ☹️
Nabudúce nech ti to dá boxu.
Mne tak minule dal do alza boxu balík
@zdenk2 nechať balík v bytovke pri schránke?? Co si šiši? Ak už tak u nejakého suseda. Hrozna hlúposť. Véd do bytovku chodia aj cudzí nie len domáci...
Dakujeme za oznamenie.
V Amerike velmi oblubene, ide v aute, vidi zasielku a už beži a berie..Jak to tych ludi može vôbec napadnut? To su vsetci taki chudaci, že nemaju 20 eur? Hanba! mojmu synovcovi tenisky ukradli z rohožky
jaki luzri chodia po svete
Kradnúť balík zo Shein. 😂 To už aký zufalec musel byť.
@zdenk2 nevrátil sa ti balíček? Lebo my sme boli mala bytovka so 6 bytmi, ja keď som bola na materskej a som takto videla balík tak som ho zobrala k nám a cihala kedy susedia išli z práce a hneď zaniesla, z nás 6 bytov by to isto nikto neukradol ale mohol prísť niekto cudzí do vchodu tak radšej...
Vnučkám za dobré vysvečko. 😁
@zdenk2 u nas v bytovke niekto ukradol aj vianocny veniec, co niekto vyrobil a dal na tabulu, kde mame oznamy, ze aby to bolo krajsie.
@zdenk2 skus napisat ten oznam a daj tam, ze si to planovala pre vnucky, mozno sa niekomu pohne svedomie
Kľudne to mohol ukradnúť niekto kto v bytovke nebýva. Nemyslím si že zlodej oznam bude čítať.
@vlastnynazor
Prilep na schranky oznam, ze prosis zlodeja o vratenie zaplatenych zasielok, nech sa hanbi 😀 ak nemate kamery, nevyriesis to nijak