Ukradnuté zasielky

zdenk2
27. jún 2024

Objednávala som zo shein 2 objednávky. Kuriér volal vtedy keď som zrovna nebola doma a tak som mu povedala nech mi to dá do schránky a on taký že to dá pod tak som bola taká že ok, nie sme veľká bytovka nikto nebude debil aby zobral. No bola som naivná, prišla som a zásielky nikde za 25€. Viem môžem si za to sama, je to moja chyba ale predsa len neviem ako to mám teraz riešiť.

sisa_s
27. jún 2024

Prilep na schranky oznam, ze prosis zlodeja o vratenie zaplatenych zasielok, nech sa hanbi 😀 ak nemate kamery, nevyriesis to nijak

fido69
27. jún 2024

@zdenk2 Teraz už nijak. Mohol to byť sused, kuriér alebo nejaké dieťa čo prišlo k susedom na návštevu. 😉

kacena4
27. jún 2024

a čo chceš riešiť ze si bola taka naivna (sama pises...)

sisa_s
27. jún 2024

Ak to bolo oblecenie, sleduj susedky, ktora to bude mat oblecene 😀

zdenk2
autor
27. jún 2024

@kacena4 ja len hovorím že si uvedomujem že na jednej strane to je moja chyba ale na druhej to človek pre ktorého to nieje určené nemá čo brať

mamamasama
27. jún 2024

@zdenk2 zlodeji vzdy boli a budu. Naivni ludia tiez.

rozculena
27. jún 2024

@zdenk2 a teraz čakáš,že si to ten zlodej tu prečíta a vráti ti to?

martinkatinka
27. jún 2024

No ries to tak, ze si vezmes ponaucenie.

maca1984
27. jún 2024

Nemáš to ako riešiť " príležitosť robí zlodeja ".
Tým v žiadnom prípade krádež čohokoľvek neospravedlňujem.
Máš ponaučenie v hodnote 25 €.

januska12323
27. jún 2024

Neporiešiš to nijak. Za 25 eur si získala lekciu.

erika5025
27. jún 2024

No už s tým nenarobobiš ☹️
Nabudúce nech ti to dá boxu.
Mne tak minule dal do alza boxu balík

simona20201309
27. jún 2024

@zdenk2 nechať balík v bytovke pri schránke?? Co si šiši? Ak už tak u nejakého suseda. Hrozna hlúposť. Véd do bytovku chodia aj cudzí nie len domáci...

biglovemom
27. jún 2024

Dakujeme za oznamenie.

karolinakr
27. jún 2024

V Amerike velmi oblubene, ide v aute, vidi zasielku a už beži a berie..Jak to tych ludi može vôbec napadnut? To su vsetci taki chudaci, že nemaju 20 eur? Hanba! mojmu synovcovi tenisky ukradli z rohožky
jaki luzri chodia po svete

koniarova
27. jún 2024

Kradnúť balík zo Shein. 😂 To už aký zufalec musel byť.

ekira1
28. jún 2024

@zdenk2 nalep oznam I s fotkami, čo tam bolo. Dotyčnému to bude na nič, ak všetci budú vedieť, že to tebe ukradli. A zo shein kradnúť, chudák, také sklamanie až to otvorí..

zuzu1304
28. jún 2024

@zdenk2 nevrátil sa ti balíček? Lebo my sme boli mala bytovka so 6 bytmi, ja keď som bola na materskej a som takto videla balík tak som ho zobrala k nám a cihala kedy susedia išli z práce a hneď zaniesla, z nás 6 bytov by to isto nikto neukradol ale mohol prísť niekto cudzí do vchodu tak radšej...

zdenk2
autor
28. jún 2024

@zuzu1304 nie, bola som aj za domovnickou či sa nedá pozrieť kamera ale že tam nedovidí

zdenk2
autor
28. jún 2024

@koniarova ako boli tam crop topi, umelé mihalnice a nejaké šperky. A u nás bývajú sami starý tak neviem načo by to komu bolo 😂

mojenko23
28. jún 2024

Vnučkám za dobré vysvečko. 😁

vlastnynazor
29. jún 2024

@zdenk2 u nas v bytovke niekto ukradol aj vianocny veniec, co niekto vyrobil a dal na tabulu, kde mame oznamy, ze aby to bolo krajsie.

vlastnynazor
29. jún 2024

@zdenk2 skus napisat ten oznam a daj tam, ze si to planovala pre vnucky, mozno sa niekomu pohne svedomie

larisa
29. jún 2024

Kľudne to mohol ukradnúť niekto kto v bytovke nebýva. Nemyslím si že zlodej oznam bude čítať.
@vlastnynazor