Ahojte baby prosim Vás ak viete poraďte ,, jedna žena alebo dievča si spravil fake s mojou fotkou vydáva sa za mňa , vôbec netuším kto to je , aj som jej písala nech si láskavo vymaže moju fotku do teraz si ju neprecitala , už ju aj viacerí ľudia nahlasovali ale FB do teraz nič neurobil nezablokoval ju ani nevymazal fotku , a bojím sa ľudia si zly aby návodov nepísala nejaké zle veci cez moju foto , ako mám ďalej postupovať ? Prikladám foto ...myslíte že FB to vymaže som počula že do 48 hodín ale neviem vôbec či to je pravda má aj mojich spoločných priateľov , ďakujem🙏
nahlás ho, ju i ty. Može to byt kludne vyšinutý debko,čo sa vydáva za ženu.
@jarmila2010 Áno už ju včera veka ľudí nahlasovali z mojich predstáv , aj priateľ vkuse nahlasoval ja tiež ževraj do 48 hodín no ale niesom si istá
@nicol1122 neviem,ci maju nieco,ako pracovny tyzden...a cez vikendy nerobia..pockaj do zajtra
@jarmila2010 ďakujem
@diana999 este dobre ze to nevidel tvoj manzel. To by kukal, chudak
@nicol1122 musíš počkať,ono to chvíľu trvá Mne sa to stalo nedávno,lenže FB mi úplne zablokoval a zrušil profil.Nový som si už nevytvorila som bez FB a vooobec mi nechyba.Horsie bolo,že mi zrušili aj firemný a prišla som tým asi o dosť
@kittykat22 alebo by sa, straaasšne potešil, že kto vie aké prekvapenie mu chystá a potom sklamal keď by vyšlo najavo, že je to fejk 🤣
@kubkovamama kamarátka mi písala že sa nemám bar že určite ju zablokujú ale vymažú moju fotku z jej profilu.ze by mali do 48 hodín
@kittykat22 vtedy som mala asi 16 😂 a manžela stále nemám😄
ja som s FB bojoval 2 roky,než som zistil,ako zrušit učet a bola to pekná fuška. No FB má milony používatelov,tak im to chvlu trvá,každý den maju tisícky hlásení. Inak na FB nie je problém založit falošný učet.
@hazelgracegus áno presne tak som aj urobila tak už každý vie že to niesom ja ,, ešte že tak
Som ráda že si ju nedali medzi svojich priateľov .a ďakujem
tak si pekná,s tým sa musíš zmierit. Ked tam dá fotku nejakej celebrity,čo fotil profesionál,tak to nebude tak hodnoverné. Ale ludia su všelijaký,niektorý sa snažia zaujat,a použiju na to čokolvek,iným chorým mozgom robí radost škodit a klamat.
🙂 tak to sa tak lahko nedozvieš,že kto to bol. Nechaj sa prekvapit. Zatial možeš bojkotovat ten falošný profil.
@brembo aj ty si to mohol byť 🙂
@nicol1122 uz je zablokovany ten ucet,ze?
@karolinakr no mohol ale prečo tu tak na mna takto verejne bonzuješ? Som si myslel,že si to necháš pre seba😂
@brembo keď už koník hovorí o Tebe v ženskom rode.Tak už chápem konečne prečo
@karolinakr to je dobré,máš velký palec hore,si mx teda riadne dala.
asi musis,len pockat...mozno,ze cim viac ludi ju nahlasi,skor zareaguju...