Ukladanie fotografií na SD kartu Samsung 20 +

19mejko
9. sep 2024

Zdravím, nenašiel by sa tu nejaký odborník na Samsung s 20+,. Ide o to, že interne úložisko v mobile je plné, je v ňom vložená SD karta s dostatočnou pamäťou, fotoaparat je nastavený aby sa fotky ukladali na SD kartu, no aj napriek tomu neukladá a stále vypisuje analyzovať úložisko lebo už nemá kde ukladať. Prezreli sme celý mobil ale nikde sa nedajú ani albumy premiestniť na SD kartu ani nič podobné. Vedel by prosím niekto poradiť

yeon_bouw
9. sep 2024

@19mejko neviem, ako je to na 20+, ale keď som mala S8+, tak sa albumy dali presúvať z interného úložiska na SD kartu cez Moje zložky (My files) --> interné úložisko -> vybrať súbor/album/zložku -> dlhšie podržať, kým sa nezjavila ponuka, vybrať Presunúť a SD

19mejko
autor
9. sep 2024

@yeon_bouw ďakujem si zlatá, ale nejde mi to ani tvojim spôsobom bohužiaľ ale ešte raz veľmi pekne ďakujem za radu🙂

yeon_bouw
9. sep 2024

@19mejko a zjavujú sa ti aspoň tie možnosti, ako som písala? Či úplne inak to máš? 20ku má muž, ale je v práci, tak nemám možnosť do toho nakuknúť

yeon_bouw
9. sep 2024

Alebo mi napadol ešte jeden spôsob - vytvoriť priamo v galérii nový album na SD a doňho presunúť fotky z interného úložiska

19mejko
autor
9. sep 2024

@yeon_bouw vôbec tam niesu možnosti aké si mi písala, ale tento tvoj nápad je geniálny, vytvorila som si album do SD a presúvam si tam fotky už to si mi skvelo poradila a pomohla , nas s manželom to vobec nenapadlo ,naozaj som ti moc vďačná ďakujem ti krásne 🙏🙏🙏

yeon_bouw
9. sep 2024

@19mejko tak to som rada 😊