Vo februari som si objednala a uhradila tovar z Pro shopu, ktory ma informoval o dodani 3-4 tyzdnov. Po uplynuti tejto doby som sa obratila na Pro shop s otazkou, kedy bude tovar doruceny, na ktoru som nedostala odpoved. Odvtedy sa Pro shop vykazuje ako 'neaktivny' 😕. Dakujem za informacie 😉
ja som si objednala konkretne od 2jana5 tovar ked bola aktivna,,mala same pozitivne hodnotenia tak som nevahala,kym som cakala na tovar cca mesiac,tak som medzitym mrkla jej shop a bol neaktivny uz..Tovar mi dorazil minuly tyzden ale namiesto dvoch kusov teplakov mi prisiel iba jeden kus a ani ten jeden kus nezodpovedal absolutne tomu co bolo na fotke,skratka uplne nieco ine..Pisala som dotycnej ze jej zaslem tovar spat a ju poprosim aby mi vratila peniaze,odpisala mi v nedelu ze peniaze posiela..pozerala som v utotok a peniaze nikde,potom mi pisala v utorok vecer ze posiela v utorok peniaze a dodnes peniaze nikde a uz sa mi neozvala odvtedy..Ja som jej ale tovvar zaciatkom tyzdna vratila naspat postou na jej adresu..Takze 26e v p*deli a tovar ziadny..uz som pisala adminovi,,idem to riesit 😠 🙄
ahoj, tak to sme na tom podobne, ja som tiež tak dopadla v pro shope. A účet je neaktívny. Písala si na admina? ja zatiaľ čakám na odpoved.