Uhradený tovar nie je doručený a Pro shop je neaktívny. Čo robiť?

kaia
13. máj 2013

Vo februari som si objednala a uhradila tovar z Pro shopu, ktory ma informoval o dodani 3-4 tyzdnov. Po uplynuti tejto doby som sa obratila na Pro shop s otazkou, kedy bude tovar doruceny, na ktoru som nedostala odpoved. Odvtedy sa Pro shop vykazuje ako 'neaktivny' 😕. Dakujem za informacie 😉

erika26
14. máj 2013

ahoj, tak to sme na tom podobne, ja som tiež tak dopadla v pro shope. A účet je neaktívny. Písala si na admina? ja zatiaľ čakám na odpoved.

kikina84
24. máj 2013

ja som si objednala konkretne od 2jana5 tovar ked bola aktivna,,mala same pozitivne hodnotenia tak som nevahala,kym som cakala na tovar cca mesiac,tak som medzitym mrkla jej shop a bol neaktivny uz..Tovar mi dorazil minuly tyzden ale namiesto dvoch kusov teplakov mi prisiel iba jeden kus a ani ten jeden kus nezodpovedal absolutne tomu co bolo na fotke,skratka uplne nieco ine..Pisala som dotycnej ze jej zaslem tovar spat a ju poprosim aby mi vratila peniaze,odpisala mi v nedelu ze peniaze posiela..pozerala som v utotok a peniaze nikde,potom mi pisala v utorok vecer ze posiela v utorok peniaze a dodnes peniaze nikde a uz sa mi neozvala odvtedy..Ja som jej ale tovvar zaciatkom tyzdna vratila naspat postou na jej adresu..Takze 26e v p*deli a tovar ziadny..uz som pisala adminovi,,idem to riesit 😠 🙄