Ahojte baby.. Mam svoje nechty pekne ale pracujem rukami takže sa mi veľa krát zlomila, nastiepia.. Kazdy mam inak dlhý... Ked si ichnalakujem sú menej náchylné ale po jednom dni v praci sa mi zosupe. Počula som už o možnosti trvalejsej.. Na svoje nechty lak a nejaká uv lampa... Umelé nechty nechcem.. Poradte niečo 🙃ďakujem
@khuliniova gel lak. Nalakuješ, dáš do lampy, vydržia aj dva týždne.
@nafka0483 ano presne toto 🙃neviete poradiť nejakú sadu?
@khuliniova oo to nie, ja chodim normalne do salonu, nerobim take veci doma
@khuliniova pozri sadu rocklak, je to lak ktorý vytvrdis v lampe a drží cca 10 dní. Pouzivam cca 2 mesiace a je to super.
@khuliniova vieš čo v sadách bývajú niekedy tie lampy predrsžené. Kúpila by som si zvlášť lampu ktorú vieš zohnať aj lacnejšie. Skús začať s tým rocklacom. Majú aj 5ml laky na skúšku. Stačí ti lampa, lak a odstraňovač. Mne to vôbec nejde dole s tými z drogerky takže používam originál. Stačia 2 vrstvy a lakuješ to klasicky ako lak.
@kkovacovak poradila si jej zvlášť lampu len rocklac nevytvrdne v obyčajnej. Musi byť led lampa, cela sada ma stala v akcii 27€ takže v pohodke cena 😉, ja len aby baba nekupila lampu, ktorá jej na toto nebude fungovať.
@83lenka83 no to je snáď jasné že led lampa a nie lampička na nočný stolík 😄 ja dúfam že autorka je natoľko inteligentná že toto pochopila...aj keď je pravda že tu vie byť človek veľmi prekvapený 😄
Nez si kúpiš sadu, skús si dať jednu aplikáciu v salóne, mne napríklad gel lak vôbec nedrží, po dni sa mi zlupuje dole a to som skúšala hádam všetko co na trhu existuje 🤦🏼♀️
@zuvelyn Kolegyna ma rovnaky problem. Uz obehala tolko salonov a v kazdom jej to vydzi 2-3 dni. Mne drzi 3 tyzdne :D
A @khuliniova urcite by som si nekupovala rovno sadu na doma, ked s tym nemas skusenosti. Daj si najprv urobit v salone, uvidis ci s tym budes spokojna a ked sa rozhodnes robit si take sama doma, tak potom si kup. Ale nastuduj si poriadne aj spravny postup aby si mala vysledok taky ako ma byt.
@khuliniova vola sa to gélové nechty