Ahote milé učitelky, chcela by som sa opytat tie, ktoré majú strednú školu, či uvažujete o Vš. Keďže si teraz robím nadstavbu učiteľstvo pre mš a rozmýšľam, že či by som nemala aj vysokú, Ako to vidíte vy? Viem, ze s vs je vyssia platova trieda. Mne tak ani nejde o peniaze, ale skor o istotu do budúcna.
Prosím, komentujte len ucitelky v ms.
Dakujem
Isla som na nadstavbu aby som cim skor získala kvalifikáciu
Ja mám obchodnú akadémiu, potom som chodila denne na Bc. Predškolsku do BB a externe prvý stupeň na Mgr. v Bratislave. Po Bc. Si v 9. platovej triede, po Mgr. v 10. triede
@kasokri popri práci, práve preto som chodila diaľkovo,na Trnavu nedám dopustiť a hudobnú sme nemali a dalo sa to v pohode zvládnuť. Neviem ako dlho chodíš na nadstavbu ale ak ťa teraz zamestnali ako nekvalifikovanu, tiež ubehne určitý čas, pokiaľ ju získaš a aby si nestrácala čas ako som ti písala, kamoška veľmi ľutuje že stratila dva roky. Pokojne sa pýtaj ☺️
Mila gir.
Nehnevaj sa , ze Ti znova píšem. Teraz studujem nadstavbu. Ale baví ma to a chcela by som aj vysoku. Myslíš, že by sa to dalo zvladnuť?
Dakujem Ti😉
ja by som išla na VŠ, nadstavba o.k. ale je to málo. Nadstavba trvá tuším 2 roky a to si už mohla mať 2 toky VŠ za sebou. Kamarátka tam bola a potom veľmi ľutovala že stratila 2 roky