Poprosím vás o radu, dnes má meniny učiteľ huslí, na ktoré chodi dcéra. Je vhodné, aby mu darovala čokoládu? Na hodinu chodím aj ja keďze sa len pripravuje, je prváčka. Nechcem aby to vyznelo, že sa mu podlizujeme 😁
Podla mna skor nie. Pre niekoho meniny nie su dolezitym dnom.
podla mna je to mile ak ho ma rada preco nie, zasa len preto ze ma meniny, to nemusite 🙂
Pekné gesto
Tiež si myslím, že je to úplne ok. Ak by to bolo niečo zbytočne veľké, tak by to mohlo pôsobiť fakt moc a podlízavo. Za mňa je to takto okej🙂
Moji synovia chodia na zušku už pár rokov a keď má učiteľ meniny v deň, keď sú v škole, tak tiež mu prinesú čokoládu. Malá pozornosť vždy poteší. Netreba za všetkým hľadať niečo zlé.
mňa osobne by potešilo, ak by si niekto na mňa spomenul. Čokoláda nie je nič extra veľké aby sa to bralo ako podlizovanie. Milá pozornosť
Vobec nie... keby som bola na jeho mieste tak sa zle citim, mala by som pocit, ze teraz musim sledovat kalendar kedy ma ziak meniny aby som sa revansovala.
Pokojne mozte darovat cokoladu, nie je na tom nic zle, ziadne podlizovanie 🙂
A nechapem takemu zmyslaniu salome123 preco by mal ucitel teraz sledovat kto ma kedy meniny aby sa revansoval? My sme tiez ucitelke pripravovali male potesenie, ked nieco mala, lebo sme ju mali radi..a necakali sme za to absolutne nic. Nesledovala kazdeho meniny, ved to sa da pochopit, nikto z nas necakal na revans nic. Boli sme deti, vsetko sme si zorganizovali samy z lasky..otrasne sledovat ako sa za vsetkym nieco hlada v tomto svete dospelych.
Ja napr. nevidím nič zlé len na "Dobrý deň pán učiteľ a všetko najlepšie k dnešným meninám." Bez daru.
Ucim na zuske a bezne dostavam od ziakov taketo podarunky ci na meniny, den ucitelov...
Kľudne,je to milé.
Aj mnohí učitelia dávajú deťom počas sviatkov nejakú sladkosť,či minidarcek. Aspoň u nás na ZŠ,či ZUŠ.
Ak hjo m'a rada ako učiteľa ako prečo nie. Ale ak to ma spraviť len preto ze ty vieš ze ma meniny tak nie
Na sviatok učiteľa by som nedávala nič, skôr na konci roka nejakú pozornosť.
Podla mňa je to uplne vhodné. Mile gesto
za mňa pchatie do zadku...
Ďakujem vám milé žienky, vo mne sa to trochu bije, ale je vás viac čo by ste čokoládu dali, tak idem nabrať odvahu. 😁
Ja by som nedávala .naco.
Asi aj podľa toho, aký máte vzťah. Ak je to tak, že sa aj porozprávate trošku alebo tak, tak by som dala, ak je to len také, že privezieš dcéru a počkáš, kým skončí hodina, tak nie.
mlada uz doniesla k meninam cokoladku tiez ucitelke...... a dokonca k vianociam za vlastné kupila ponozky s notami 😅
U nás si to manažuje dcéra sama a veru učiteľovi niesla čokoládu. A prijal ju.
Čokoláda je taká milá drobná pozornosť, žiadne podlizovanie…..za mňa áno 🙂