Účinky Mifepristone

cica255
10. sep 2017

Chcem sa vás opýtať kamarátka je tehotná v 21. Týždni a priateľ jej dal Mifepristone ... Chcem sa spýtať Mifepristone aké má účinky ? .. Dostane kontrakcie a vypudi mŕtve dieťa alebo v nej zostane mŕtve a pôjde na vyčistenie ? ... Poraďte mi aké sú účinky Mifepristone keď ho užije ... To dieťa chce a do nemocnice sa bojí ísť kvôli priateľovi ... Ďakujem za každú odpoveď

babs2017
10. sep 2017

Ahoj,aj dieťa chce neužije Mifepristone. Po jeho užití potratí.

cica255
autor
10. sep 2017

On jej ho dal nasilu nechce to dieťa... Počkať počkať čiže sa jej spustí akoby pôrod ? ... Nevyznám sa do toho

babs2017
10. sep 2017

No nwm presne ako a koľko treba užiť,ale to nebude pôrod ale bohužiaľ potrat...

unctadorg
10. sep 2017

Uzas. On zozenie nelegalne tabletky a ona ich este aj planuje vziat? Nakopat ho do riti!
No dieta zomrie a bude ho musiet porodit.... a mozno si tym privola dalsie komplikacie. Nemam slov

kiklecina
10. sep 2017

Tento svet je vazne chory 🙈 Tej zene by som iba poradila ist co najskor k lekarovi a hned potom prec od takeho psychopata. Do lieku sa nevyznam nasla som len info na nete, ze pouziva sa do 9tt. http://miniinterupce.cz/potratova-pilulka-mifeg...

cica255
autor
10. sep 2017

Áno bohužiaľ je to tak ... Chorý človek veru je ... Ale preto sa pýtam čo sa hneď môže stať ...

cica255
autor
10. sep 2017

A po koľkých minútach alebo hodinách alebo dňoch ... Jej plod sa vypudiť musí s tela von

evittam
10. sep 2017

@cica255 Toto myslis vazne?! To vsetko je ochotná podstúpiť doma? Nech si pozrie na nete ako vyzerá plod v 21.tt. Co spraví s telickom?! Toto sa neda si ani predstavit a nie,ze to niekto mysli vážne. To kolko má rokov a ten jej priateľ?

evittam
10. sep 2017

@cica255 A ona asi tiez nebude "úplne zdravá" ked nieco také uzije....

cica255
autor
10. sep 2017

Ja sa nejdem do ničoho starať každého je to osobná vec ... Mne je to tiež ľúto ale bohužiaľ je to jej rozhodnutie a to musí rešpektovať každý ... Tak preto som sa pýtala vlastné aké má účinky Mifepristone aby aspoň vedela ...

kiklecina
10. sep 2017

@cica255 vsak nech si vygoogli...ucinky to ma take, ze si moze zabit babatko a moze ublizit aj sebe, ked si to len tak uzije, ma to aj neziaduce ucinky, o.i. sa nasledne po uziti uzivaju este aj ine lieky v tomto stadiu a aj ked sa to uziva, tak pod lekarskym dohladom, nasledne sa zistuje, ci to zabralo, ak nie, moze sa narodit dietatko s malformaciami. Je to ale cele chore takto riesit. Ked je to Tvoja kamaratka, mohla by si ju usmernit...Ludia, ktori toto spravia su chori. Tu zenu to poznaci na cely zivot, vobec to nieje sranda! A neviem, ci to uz aj nehranici s porusenim zakona...Cele zle 🙈

selest
10. sep 2017

To je jedno. Ak ich zobrala aj tak skonci v nemocnici. Cim skor tam pojde tym mensie riziko pre nu..21 tyzden neni 12ty aby mohla len tak potratit doma..su aj ine moznosti ak dietatko nechce, utajeny porod atd abo jej s dietatkom mozu pomoct su na to rozne organizacie kt pomahaju mamickam ak teda priatel nechce a ona ano..hlavne zbytocne neriskovat zivot jej aj dietata..drzim palce

cica255
autor
11. sep 2017

Áno áno... Ja som jej povedala a ona sa bojí ísť do nemocnice... Tak jednoducho neviem čo s ňou... Jej svedomie

kiklecina
11. sep 2017

@cica255 Ako pise @selest, skor ci neskor v tej nemocnici skonci a cim dlhsie bude otalat, tym horsie, ale to uz tu je asi zbytocne pisat...drzim palce, snad to dobre dopadne 🙏

cica255
autor
11. sep 2017

Áno ale čo sa stane keď užije Mifepristone vlastne to dieťa umrie od hladu ... Ale čo ďalej ? .. čo ďalej nastane pôrod či potrat ?

selest
11. sep 2017

@cica255 co dalej nic dalej pretoze to uz neni take jednoduche v 21tt to uz vyvolavaju normalne akoby porod v nemocnici to uz sa len tak nemusi rozbehnut..to uz nevybavite par tabletkami a tym padom kludne moze umriet na otravu krvi...alebo zacne potracat rodit alebo ako to mam nazvat uz v 21tt a moze tak krvacat ze za par minut vykrvaca.. prave koli tomu sa tie tablety nedavaju na doma ani ked ma zena potrat v prvom trimestri...
Ako som som uz pisala ak nieco zobrala tak ju chytte za ruku a berte ju do nemocnice bo aj tak tam skonci v lepsom pripade... ak nebrala nic tak nech posle priatela do prdele popripade nech ho ide udat bo to co robi je trestne..
Pevne verim ze tetno pribeh je vymysleny a ze v dnesnej dobe ked je tolko informacii sa uz nenajde taky ...... co by takto hazardoval zo svojim zivotom...🙏

jarka91
11. sep 2017

@cica255
Staci si najst na nete
Pouzitie v tak vysokom štadiu doma je velmi nebezpečne !!!
Musi byt pod dohladom kekara, a navyse to moze trvat aj 2-3 dni , moze vykrvacat ! Starit vedomie aj prist o zivot !
Sama by mala ist okamzite do nemocnice

Jak pilulka funguje?

Metodu potratu pilulkou je možné absolvovat pouze v stádiu těhotenství (a to do 49 dnů od poslední menstruace).

Hormon progesteron, který je nezbytný při udržení vajíčka v počátcích těhotenství, pilulka zablokuje. Bez výživy pak odumírá děložní sliznice i plod. Potratová pilulka se skládá ze dvou částí – první část embryo usmrtí a druhá část cca po třech dnech vypudí z těla již mrtvé embryo. Celý proces pak připomíná velice silnou menstruaci, která může trvat 9 ale i 30 dní.

Nežádoucí účinky

Tak jako vše ostatní, má i potratová pilulka své pro a proti. Mezi nejčastější patří bolesti hlavy, nevolnost, zvracení a krvácení. V některých případech je zapotřebí provést i klasickou interrupci, jelikož potrat po pilulce nemusí být úplný nebo k němu vůbec nedojde

kiklecina
12. sep 2017

@cica255 Ano, najprv umrie od hladu a potom sa vypari do vzduchu...

cica255
autor
12. sep 2017

Ja som len chcela vedieť tie účinky a nie počúvať tu kázne ... Príbeh nie je vymyslený ... To je každého vec či tu tabletku užije alebo nie ... A taký zástancovia potratov to je už druhá vec ... Je to jej decko nech si robí čo chce ... Ja sa nestarám do nikoho ... A niektoré ženy čo nie sú za potraty tak to preto píšu už na tu tabletku ... V Čechách je legálna pod dohľadom lekára ... A tu musí mať tiež žena pri sebe niekoho ... A mne to je jedno tak ...

selest
12. sep 2017

@cica255 nik nemoralizuje len je to zivotu nebezpecne a trestne a myslela som ze chcete kamaratke pomoct.
Potrat je povoleny do 12 .
Tabletky na sk niesu povolene.

cica255
autor
12. sep 2017

Každého vec to je .. ja som jej podala pomocnú ruku a keď nechce ísť do nemocnice nejdem nikoho násilím tam priviesť .. nie je malé decko aby ju každý musel viesť do nemocnice

skumavka
25. nov 2017

Toto snáď nie je pravda. Niektorých ľudí by mali sterilizovať skôr, než začnú sexuálne žiť!!!

chazzy
16. mar 2022

Tabletku by som urcite nevolila nakolko je to bolestive aj dusevne aj fyzicky a aj tak vam nezaruci ze neskoncite na kyretazi ...tabletkou je to bolestive to zazivat a vidiet vsetko