Ahojte ucim sa vykladat karty. Chcem vas v podstate poprosit. Ak niekto ma nejaku otazku na ktoru sa mozem skusit pozriet nechajte koment ja vam napisem spravu a poviete mi otazku. Kedze sa len ucim samozrejme ZADARMO ☺️ potrebujem otazky od cudzich ludi sebe otazky vykladat "nemozem". To nema ziadnu vypovednu hodnotu. Prosim ktore nato maju nejaky nazor nereagujte jedna sa mi o tie zeny ktore sa chcu naozaj nieco opytat.
Aj ja sa chcem opytat 🙂
Môžeš aj mne napísať😉
Zrovna včera mi napadlo že pridam diskusiu či niekto sa vo voľnom čase nezaujíma o toto a nechcel by si na mne vyskúšať výklad 😃 nikdy som nebola u vestici ani si nedávala robiť niekomu výklad mala som pred tým rešpekt a preto to ani nechcem takou ,,oficiálnou,, cestou skôr keby mám nejakú kamosku ktorú to baví a ma to ako hobby, takze toto mi asi prišlo ako z neba 😃ak už tu toho nie je na teba priveľa rada sa ešte pridam 😊
Ahoj, rada sa ta opytam topar otázok, napiš spravu orosum, pekny deň ;)
Ja by som sa tiez opytala.
Ahoj, rada by som ti dala pár otázok
Tak dakujem tym ktore ste napisali doteraz som odoslala spravu pozriem sa nato dnes zajtra a skusim napisat ☺️ dalsie uz prosim nekomentujte takto to mam az az 😀
Aj ja chcem...
nemas tam ze preco nikdy nevidiet na ulici male kuriatka holubov?
aj ja by som chcela položiť otázku, ak sa ešte vojdem do radu
@martinmmartin no tak sme sa zasmiali. Uz lepsie ?
ty si zacala so srandami
@martinmmartin keď sa niečomu nerozumieš, tak sa do toho nemontuj 😉
Ahoj aj ja sa chcem opýtať 😊
Ja by som sa pripojila k ostatným. Poslednou dobou sa mi dejú zvláštne veci tak by som si nechala vyložiť jednu vec. Až teda budete mať čas. Ďakujem
@martinmmartin teda toto je riadny chrobak do hlavy! Nesrandujem :D
Ak by ešte naaahodou,tak by som aj ja poprosila jednu otázku 🙂
aj ja chcem ✌️
Mohla by som aj ja poprosiť?
Tak ja by som sa teda chcela opýtať…