Ahojte, zamysleli ste sa niekedy nad tým, aké tú niektoré texty slovenských pesničiek úchylné a o sexe? Ktoré sú podľa vás najnechutnejšie alebo najvtipnejšie?
Diskusia ako by som ju ja založila🙂 tiež nemám rada sexistické pesničky s dvojzmyslami:
https://refresher.sk/43742-Nehanebnosti-v-ludov...
z neľudoviek Bosorka od Elánu, čerešne od Hegerovej, Keď idú maturantky mestom od Lipu
@sosana123 Helenine oči - Hoja hop
Mne pridu texty od Risa Mullera sexisticke 🤷♀️
@lenkakravcova skús aj Tak tu som 😀 to sú u nás obe obľúbené 😀
Karel gott-odnauc se rikat ne. Mne je ten refren nechutny
Ja len ze ci vnimate texty anglickych lebo na mnohe bezne hrane v radiach sa tieto slovenske ani nechytaju.
Inak ceresne a maturantky tiez nemam rada ale nie len kvoli textu ale tak celkovo ani po hudobnej stranke.
z "Voňavky dievčat" sa mi dvíha žalúdok. Vždy si predstavím že je to hymna autobusových frotérov
Ty a tvoja sestra od Timka
super tema, tiez to vnimam. a rovnako aj sexizmus v tvorbe slovenskych basnikov, tam je toho tiez vela...
Desmod - Vyrobena pre mna. ''Dufam, ze slapes len po schodoch''. Tak primitivny text, nechapem, ze to niekto mohol vydat
@pralinka25 jasne, "can you blow my whistle baby" je asi prve, co mi zislo na um. ale v tej angline mi to az tak neprekaza, mam ten odstup, kedze to nie je moj materinsky jazyk. /podobne ako pri nadavkach, ktore nam v cudzich jazykoch pripadaju miernejsie/
@lenkakravcova mám silný dojem, že text hoja hop je "ukradnuty" z ľudovky.. 🤪 spomínam si, že keď sa "tetky" (všetko panie v rokoch) stretli pred mojou svadbou , tak vyspevovali čosi veeelmi, veeelmi podobne, akurát v nárečí.. 😂
@natalusiiik Ja mám od Riša rada jednu jedinú pieseň aj to iba preto že na nej hostuje Dan Bárta - Tlaková níž
@veklipo Šak ten Desmod je jedna trápna kapela
Horkýže slíže mám rada ale pesničku mala žužu nenávidím
@beronsche toto je najvacsi hit nasich rodinny oslav :D par rokov.. ani neviem preco..
Ako vela piesni ste trafili :D ale ja neviem preco, neznasam piesen Ceresne od H.Hegerovej, mne je neprijemne to aj pocuvat nie to este sa zamyslat.. proste ee... text, ten ton... a vsetko ...
ja neznasam pesnicku Zanedbany sex od Elanu, je mi uplne protivna 😀 Ta mi napadla ako prva a asi aj ako jedina. 😀 Aku mas ty na mysli?