Úchylné texty slovenských pesničiek

sosana123
8. nov 2024

Ahojte, zamysleli ste sa niekedy nad tým, aké tú niektoré texty slovenských pesničiek úchylné a o sexe? Ktoré sú podľa vás najnechutnejšie alebo najvtipnejšie?

mirka_a_hrasok
8. nov 2024

ja neznasam pesnicku Zanedbany sex od Elanu, je mi uplne protivna 😀 Ta mi napadla ako prva a asi aj ako jedina. 😀 Aku mas ty na mysli?

0silvia0
8. nov 2024

Diskusia ako by som ju ja založila🙂 tiež nemám rada sexistické pesničky s dvojzmyslami:

https://refresher.sk/43742-Nehanebnosti-v-ludov...

z neľudoviek Bosorka od Elánu, čerešne od Hegerovej, Keď idú maturantky mestom od Lipu

lenkakravcova
8. nov 2024

@sosana123 Helenine oči - Hoja hop

natalusiiik
8. nov 2024

Mne pridu texty od Risa Mullera sexisticke 🤷‍♀️

aileen_mt
8. nov 2024

@sosana123 sestrička z Kramárov - tam v texte jednak "majú starčekovia erekcie" ale väčší grc je verš "vždy, keď na ňu rukou myslím, nestačia mi dávať kyslík"

galganka
8. nov 2024

@lenkakravcova skús aj Tak tu som 😀 to sú u nás obe obľúbené 😀

maryetta
8. nov 2024

@galganka veru. Tak tu som…. Moje decka ju spievali. A ja pocuvam-lebo jasne ze si ju spievali po svojom-spievaj ako pocujes 😂😂😂 ale ako som si pustila original 🙈🙈

really8
8. nov 2024

Karel gott-odnauc se rikat ne. Mne je ten refren nechutny

pralinka25
8. nov 2024

Ja len ze ci vnimate texty anglickych lebo na mnohe bezne hrane v radiach sa tieto slovenske ani nechytaju.
Inak ceresne a maturantky tiez nemam rada ale nie len kvoli textu ale tak celkovo ani po hudobnej stranke.

oliviakatka
8. nov 2024

z "Voňavky dievčat" sa mi dvíha žalúdok. Vždy si predstavím že je to hymna autobusových frotérov

galganka
8. nov 2024

@maryetta našich baví doteraz, hlavne v aute, to hučíme všetci... ale niektoré som musela obmedziť, ani nie pre perverznosť, ale najmenšia si po minuloročnej Eurovízii začala pospevovať o malom podlom psychopatovi. Áno, mala som a stále mám v playliste Mama ŠČ! 😀

laurita285
8. nov 2024

Ty a tvoja sestra od Timka

0silvia0
8. nov 2024

@galganka ježkovy oči, táto skupina išla mimo mňa, nie je to môj štýl (Helenine oči), ale teda hrúúúúza, vypočula som si, stačilo😨

domak2
8. nov 2024

@aileen_mt och no presne, neznášam tu pesničku.
Mne práve dvojzmysly nevadia, hlavne keď sú hravé alebo vtipne. Ale tie elanove mi prídu len uchylacke 😅

deedol
8. nov 2024

super tema, tiez to vnimam. a rovnako aj sexizmus v tvorbe slovenskych basnikov, tam je toho tiez vela...

veklipo
8. nov 2024

Desmod - Vyrobena pre mna. ''Dufam, ze slapes len po schodoch''. Tak primitivny text, nechapem, ze to niekto mohol vydat

galganka
8. nov 2024

@0silvia0 my ich zbožňujeme 😀 najviac sa rehocem, keď si najstaršia pri upratovaní spieva Naka- naka 😀

deedol
8. nov 2024

@pralinka25 jasne, "can you blow my whistle baby" je asi prve, co mi zislo na um. ale v tej angline mi to az tak neprekaza, mam ten odstup, kedze to nie je moj materinsky jazyk. /podobne ako pri nadavkach, ktore nam v cudzich jazykoch pripadaju miernejsie/

beronsche
8. nov 2024

@lenkakravcova mám silný dojem, že text hoja hop je "ukradnuty" z ľudovky.. 🤪 spomínam si, že keď sa "tetky" (všetko panie v rokoch) stretli pred mojou svadbou , tak vyspevovali čosi veeelmi, veeelmi podobne, akurát v nárečí.. 😂

beronsche
8. nov 2024

@veklipo Desmod má celkovo príšerne texty. A ešte No name, ti majú u mňa prvenstvo v primitívnych textoch..
To sa nedá počúvať..

wanduska327
8. nov 2024

@natalusiiik Ja mám od Riša rada jednu jedinú pieseň aj to iba preto že na nej hostuje Dan Bárta - Tlaková níž

wanduska327
8. nov 2024

@veklipo Šak ten Desmod je jedna trápna kapela

beronsche
8. nov 2024

@galganka mne sa najviac páči Obchádzka..
"Obchadzam už Prešov, juchu juchuuu zatiaľ iba v duchu...."
Vždy ma to rozosmeje...😂😂

galganka
8. nov 2024

@beronsche to bude také ľudové to hoja hop... vždy mi to pripomenie dedkovu obľúbenú: keď som išiel išiel, z nohavíc mi vyšiel... 😀

0silvia0
8. nov 2024

@galganka no veď každý máme nejaký svoj vkus😍, ja mám radšej rockovejšie, punkovejšie, tieto melodické popíky mne nerežú🙂

beronsche
8. nov 2024

@galganka bože, ja keď som počula moju babku s jej sestrou vyspevovat čosi o smadnom k*k*tovi, skoro som odpadla... 😂😂

galganka
8. nov 2024

@0silvia0 náš vkus - nevkus sa tak mení podľa nálad... keby niekto počúval, čo si napríklad púšťam k upratovaniu, tak by si myslel že som týraná žena, čo si vylieva frustráciu, alebo keď idem z práce a v slúchatkách mi hučí: was wollen wir trinken 😀

natall113
8. nov 2024

Horkýže slíže mám rada ale pesničku mala žužu nenávidím

simca06022011
8. nov 2024

@beronsche toto je najvacsi hit nasich rodinny oslav :D par rokov.. ani neviem preco..

simca06022011
8. nov 2024

Ako vela piesni ste trafili :D ale ja neviem preco, neznasam piesen Ceresne od H.Hegerovej, mne je neprijemne to aj pocuvat nie to este sa zamyslat.. proste ee... text, ten ton... a vsetko ...