Dievcata ako si robite ucesy ak vam odstavaju usi. V tychto teplotach sa neda vydrzat s eozpustenymi a najradsej mam drdol ktory zial nemozem na verejnosti nosit. Raz som sa tak pozabudla a sla na nakup s vypnutymi vlasmi hore a ludia na mna zazerali. Na plastiku nemam financie. Aj ked idem behat neviem si ich dat do copu aj ked dam a musim si dat celenku a tlaci to hlavu necitim sa ok uz to vyslo z mody. Davam si obcas cop a na usi si spustim vlasy ale vyzera to ako keby som nebola ucesana. A co spolocenske ucesy ako to riesite? Dakujem
@nika82 ano na sport ale do mesta ci na kupko? Joj nedajboze mokre vlasy hned vidno usi alebo rusko ked davam och 🤦♀️🤦♀️
co som nasla stoji to cca 500e obe usi jedine si nasetrit alebo pozicat z banky
No... 😀 Ja mam taký istý problém len s tým rozdielom, že mne odstáva len jedno ucho a strašne sa mi to nepáči... 🤣
Keď si dávam vlasy do copu tak tie malé vlásky zpredu si dám von a aspoň trochu mi zakrývajú uši. Neviem či pochopíš čo myslím.
Ako keď máš také tie "messy" účesy, že tu ti trčí vlas, tam a pekne to vyzerá.
Alebo si dávam do copu tak, že cop dole a nie hore a tým pádom mi zakrývajú uši.
Mne usi neodstavaju, drdoly sa mi nepacia, ale co tak dva zapletene copy? Minule som bola u lekarky, vekovo bola asi 40+ a mala dva zapletene copy a velmi jej to seklo.
Ako písal tu niekto, stojí to okolo 500€ to kým si budeš kupovať tie šiltovky a kadečo aby si zakryla tie uši radšej by som tie peniaze dala na tu operáciu a mala pokoj
to ze sa obzerali je len a len tvojej hlave ver mi ze ludi tvoje usi nezaujimaju .. mne odstavali tiez ja som sla na plastiku . mojej dcere odstavaju a ma 7 rokov a jej sa to naopak paci .. ale tak uvidime co bude na to vraviet v puberte . kazdopadne ziaden uces okrem rozpustenych ci prilepenych usi to to neschova ... nasetrit na plastiku aj ked na splatky ... alebo sa s tym zmierit
dievčatá, všimli ste si posledné roky, že sú v móde modelky s odstávajúcimi ušami? Kuknite na zara.com alebo mango.com, neviem, aké modelky tam majú teraz ale minulý rok tam bolo kopec dievčat s odstávajúcimi ušami (detská móda. Ženské modelky neviem, nepozerala som). Dokonca im česali vlasy: prameň pred uši a zvyšok za uši, to ešte viac zvýraznili. Dievčence vyzerali, že sú so svojimi ušami spokojné 🙂
Ved to nie je také drahé tá plastika, niekedy som to zisťovala a stalo to 500€, je to veľmi jednoduchá operácia
Operácia...
Autorka, veď keď ideš na kupko, máš slamený klobúk. Keď zase chceš plávať môžeš mať tie plavecké čiapky.
Inak ponárať sa nemusíš. 😁
A môžeš si vlasy česať na bok aj cez uško.
Spoločenské účesy - načo drdol?! Môžeš mať polovicu vlasov vypnuté a druhú polovicu vlasov voľne rozpustené.
a co siltovka a usi skovat do nej