Účes pre bacuľku

bianca1212
29. nov 2016

Dievčatá kaderníčky. Chcem sa dať ostrihať na krátko (mikádo alebo pixie) ale mám okrúhlu bacuľatú tvár, začína sa mi robiť druhá brada a celkovo som momentálne dosť pribrala z hormónov ktoré beriem. Poradíte mi vhodný strih/účes? Potešia aj obrázky a konkr.účesom. ďakujem.

bianca1212
autor
29. nov 2016

Takto vyzerám

elenka.k
29. nov 2016

máš krátke vlasy! či Ty chceš na chalana?? tak vzadu by som to sekla úplne a hore na bok -

dada_99
29. nov 2016

Podla mna si nechaj narast dlhe vlasy, mala by si to lepsie tak a este ked ich mas take kucerave trosku. A co sa tyka toho pribratia tak by si mala tie tabletky prestat brat ked maju taketo vedlajsie ucinky, ci to nemozes?

bianca1212
autor
29. nov 2016

@elenka.k to je foto stará 9 mesiacov a vlasy som mala natočené. Mám ich teraz dlhé pod lopatky. Chcela som skúsiť niečo takéto

bianca1212
autor
29. nov 2016

@dada_99 Tie hormóny beriem lebo sa snažíme už veľmi dlho o dieťatko.

dada_99
29. nov 2016

@bianca1212 Jaaj jasne tak to chapem, prepac, len som nevedela ake to hormony su ale uz mi to je jasne🙂

dominika6
29. nov 2016

@bianca1212 zapamätaj si ...
krátke vlasy viac starostí,tupírovania,lakovania,česania,lebo ráno vstaneš ,vzadu lysina,vpredu úliz..
dlhé vlasy hodíš do copa kedykolvek..
nechaj si polodlhé a môžeš si ich vypínať na temene vyššie aby sa ti opticky predlžila tvár..

alaguema
29. nov 2016

@bianca1212 pixie dáva vyniknúť práve chybičkám ako druhá brada. Hodí sa štíhlym ženám s pekným krkom. Skôr dlhšie mikádo.

bianca1212
autor
29. nov 2016

@dada_99 neospravedlňuj sa, nemohla si to vedieť 😉

bianca1212
autor
29. nov 2016

@dominika6
@alaguema ďakujem dievčatá za rady 😉

dada_99
29. nov 2016

@bianca1212 som rada 🙂

missdiva
29. nov 2016

@bianca1212 byt tebou nechala by som si dlhe rovne vlasy.

zuzlaka
29. nov 2016

@dominika6 obrovský súhlas. Mám kamošku ktorá má kratučké vlasy a každé ráno vstáva pomaly o hodinu a pol skôr len aby si mohla dať vlasy do poriadku. Keď nie je natupírovaná a nalakované vlasy, tak ani vyhodiť smeti nejde

evittam
29. nov 2016

@dominika6 Presne ako píšeš - ja mám už skoro 20 rokov krátke vlasy - stretla som sa veľakrát s ľuďmi a ich názorom, že "ty sa máš - nemáš s tým žiadnu robotu"....😂 Tak som ich vždy vyviedla z omylu - jasné, ty ak máš dlhé - tak ak ráno zaspíš a nestíhaš - dáš do gumičky a nejak to vyzerá, keď sa to stane mne - tak jedine umyť a dať sa dokopy.😉 Ale kým niekto nezažije tak neuverí.....

dominika6
29. nov 2016

@evittam
@zuzlaka
@bianca1212
Cely zivot som mala dlhe vkasy a ba kazdu prilezitost sa dali upravit,natocit,dat pricesky,atd atd..2

dominika6
29. nov 2016

2roky nan kratke mikado a je to na prd...pokial nemam rano cerstvo umytw vyfukane haro tak s tymi smetami veru nejdem ani ja...😀

evittam
29. nov 2016

@dominika6 Tak ja mám krátke úplne - a teda nemusím každé ráno umývať ale je s tým určite viac práce ako s dlhými vlasmi.....😉

bianca1212
autor
29. nov 2016

Ďakujem za váš príspevky. Viem že krátke vlasy sú na údržbu náročné. Niekedy dávno som nosila krátke vlasy. Len som mala o "pár" kíl menej 😢. V tejto diskusii mi skôr ide aby ste mi poradili aký účes sa mi hodí ak sa mi nejaký vôbec hodí.

dominika6
29. nov 2016
bianca1212
autor
29. nov 2016

@dominika6 ďakujem ti 👍

jajamalka
29. nov 2016

ahoj, riešila som podobný problém. Mám okrúhlu tvár a už večnosť som nosila dlhšie vlasy a poväčšine som ich aj tak nosila len v takom drdole, ktorý som ráno rýchlo zmotala. Teraz mám už pár týždňov radikálne skrátené vlasy, taký bob, a neviem si to vynachváliť. Ráno vyžadujú trochu údržby ale aspoň to nejak vyzerá. Narozdiel predtým. 🙂
P.S Na profilovke mám ešte starý účes. 😀

elenka.k
30. nov 2016

@bianca1212 ináč aj moja sestra je na tvári baculka a krátke, jej že fest pasujú!! A tie fotky sú super ale Ti radím ešte kratšie 😉

jahodnicka
30. nov 2016

Ja jsem baculka a nosim kratke🙂

jahodnicka
30. nov 2016

Foto

alaguema
30. nov 2016

@dominika6 fúúú...na pani v modrom sa kto vyzúril? Celé zle. Aj šaty, aj topánky, aj účes - na tento druh frizúry nemá dosť vlasov. Nič sa k jej postave nehodí ani trochu. Adele má napriek kilám navyše, takmer dokonalé črty tváre - treba si uvedomiť, že ten účes je tak pristane hlavne vďaka tomu. Trojka je najlepšia, univerzálny účes, ktorý by sa hodil, len je zjavné, že vlasy sú upravené žehličkou, alebo fúkaním. Po umytí bez úpravy by to vyzeralo asi inak a žehliť si vlasy denne je blbosť.

dominika6
30. nov 2016

@jahodnicka ty si baculka? ja som potom xxxxxxxl a to mám 57kg

bianca1212
autor
30. nov 2016

@jajamalka a nemáš foto kde si už ostrihaná? 😉

bianca1212
autor
30. nov 2016

@jahodnicka och, veď ty máš štíhlučku tvár oproti mne a vyzeráš skvele 👍. Inak ja som mala takúto bacuľatú tvár aj pred tým ako som pribrala.

zuzlaka
19. dec 2016

@dominika6 veď práve že sa to nezdá ale s krátkymi je viac starostí ako keď ma žena dlhé. Keď máš dlhé dáš do copu a neriešiš. Keď niekam ideš rozpustíš a vybavené a s krátkymi čo, tam divy nenarobíš 🙂

bianca1212
autor
6. feb 2017

Dievčatá, ďakujem za rady. Dala som sa nakoniec ostrihať. Dopadlo to žiaľ zle. Ani nechcela peniaze kaderníčka. Chcela som aby mi ostrihala bob. Vzadu kratšie nad krk a v predu dlhšie po ramená. A ona ja neviem ako sa to mohlo stať (asi preto lebo sa rozprávala celý čas) mi vlasy odstrihla v predu rovnako ako v zadu. Takže to mám v predu dlhé po úroveň úst. Ja som normálne zúfala 😢. Veľmi sa mi ospravedlňovala, ale čo z toho. Praxovala u nej taka študentka a tá mi potom hovorila keď ma stretla že už aby som si našla nejaký kvalitný dobrý salón a tam sa dala ostrihať na tzv. pixie strih. Ale to vraj aby som si nachystala aspoň 50 €. Chcela som zmenu a trošku zdvihnúť sebavedomie a miesto toho nosím stále čiapku a do zrkadla sa ani nechcem pozrieť 😩.